Харизматичний партнер MARUV із «Танців з зірками» знявся в її новому кліпі (відео)

Танці з зірками
Харизматичний партнер MARUV із «Танців з зірками» знявся в її новому кліпі (відео)
Фото: Ростислав Ріпка

Співачка випустила нове гаряче відео.

Поділитися:

Тиждень тому епатажна співачка MARUV випустила і заявила: тепер щоп’ятниці упродовж місяця виходитиме новий епізод її «пекельної» історії. І справді, перше відео було сповнене вогню та холодної «потойбічної» краси. А сьогодні, 15 листопада, вийшла друга робота співачки, яка дуже перегукується з попередньою за стилістикою.

Пісня Don't Stop, на відміну від хіта минулого тижня, дуже ритмічна та спонукає до танцю. Мабуть, тому в кадрі зі співачкою з’явився не хто-небудь, а її партнер із «Танців з зірками» – харизматичний артист JAY. У новому кліпі вони показали не меншу пристрасть, ніж на паркеті танцювального шоу. Дивись відео і переконайся:

Відео зняте в нічній темряві і, як завжди, сповнене сексу. І все ж помітно, що команда MARUV надихається українськими фольклорними мотивами. Так, у попередньому кліпі співачка пускала на воду вінок, а цього разу – стрибає через вогнище. Справжнє свято Купала посеред осені!

Фірмовий почерк MARUV простежується в усьому, що б вона не робила. Пригадай її із JAY останній виступ на паркеті «Танців з зірками» – тоді було дуже відверто:

Більше цікавого про MARUV та JAY:

1. 

2. 

3. 

Новини по темі