Ігор Ласточкін: Невідомі факти з життя фіналіста Танців з зірками

Танці з зірками

Усе, що потрібно знати про популярного українського гумориста.

Поділитися:

Сьогодні святкує свій День Народження відомий комік і фіналіст шоу Танці з зірками, Ігор Лісточкін. Ми вітаємо шоумена зі святом і пропонуємо вам дізнатися декілька цікавих фактів про іменинника.

1. Ігор Ласточкін народився у Ташкенті, столиці Узбекистану. Після школи хлопець вступив до Національної металургійної академії України в Дніпрі. Спершу Ігор збирався працювати у нафтовій промисловості, однак потім зрозумів, що це не його покликання. Незважаючи на це, Ігор все ж отримав диплом і почав кар’єру в КВН. 

2. Першим комедійним завдання Ігоря було зіграти налякану людину. Ігор зізнався, що тоді настільки хвилювався перед виступом, що грати наляканого було не так вже й важко. Після цієї ролі гуморист одразу ж став популярним. 

3. Спершу Ігор грав за дві дніпропетровські команди. Згодом йому запропонували стати капітаном. На рахунку гумориста також ролі у популярних комедійних серіалах «Країна У», «Казки У», «Готель Галіція».

4.  У 2015-ому Ігор Ласточкін став тренером шоу Ліга сміху. У другому сезоні проекту команда Ласточкіна стала переможницею. А ще через рік Ігор разом з Юрієм Горбуновим розділив перше місце третього чемпіонату України з гумору Ліга Сміху, привівши дебютанта чемпіонату до кубку. У 2016 році Ігор став суддею шоу Розсміши коміка

5. Ігор Ласточкін одружений та виховує сина. 

 

A post shared by Игорь (@lastochkin_igor) on

 

 

A post shared by Игорь (@lastochkin_igor) on


Нагадуємо, що Ігор Ласточкін став фіналістом шоу Танці з зірками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 фактів про Аніту Луценко, які мотивують стати кращою версією себе

Новини по темі