7 фактів про Аніту Луценко, які мотивують стати кращою версією себе

Танці з зірками

Найцікавіші факти з життя та кар’єри нової учасниці Танців з зірками.

Поділитися:

Цієї осені глядачі 1+1 побачать новий сезон шоу Танці з зірками. Експерт зі схуднення, спортсменка Аніта Луценко прийняла виклик від відомого українського боксера і готова взяти участь у новому сезоні Танців з зірками. Напередодні прем’єри танцювального шоу ми підготували для вас добірку із найцікавіших фактів про Аніту Луценко, які надихають стати кращою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів про Машу Єфросиніну, які відкриють її по-новому

1. Аніта Луценко займається спортом з 4 років. З дитинства Аніта росла спортивною дівчинкою. Вона почала займатись художньою гімнастикою, потім професійно освоїла аеробіку та різні напрямки танцю.

2. З 10-річного віку Аніта брала активну участь у найпрестижніших спортивних змаганнях. Аніта Луценко - майстер спорту та Срібна Чемпіонка Європи зі Спортивної Аеробіки, багатократна Чемпіонка України по аеробіці та фітнесу та фіналістка Чемпіонату Європи з Фітнесу.

3. На початку спортивної кар’єри Аніта проявляла здібності до викладання спортивних дисциплін, а також організації різноманітних мотивуючих подій. Завдяки своєму досвіду та енергійності, зірка провела багато шоу-програм і танцювальних проектів.

4. Аніта Луценко має танцювальний досвід. Спортсменці дуже близькі танці. Вона була частиною шоу-балету, а нині готова поборотися за перемогу у наймасштабнішому танцювальному шоу країни. 

5. Нині Аніта активно веде свою спортивну рубрику і організовує заходи, що допомагають знайти натхнення та мотивацію займатися спортом та правильно харчуватися.

6. Аніта вважає, для того щоб вести здоровий спосіб життя, потрібно себе дисциплінувати, виховувати силу волі та бути цілеспрямованим. На своїх сторінках у соціальних мережах зірка часто публікує корисні спортивні відео з вправами або порадами, які допоможуть стати кращою версією себе. 

7. Аніта Луценко виховує доньку Мію. Влітку 2016-го Аніта народила своєму коханому донечку Мію. Зірка не розповідає багато про своє особисте життя і лише інколи тішить шанувальниками милими знімками доньки. 

 

Нагадуємо, що суддями нового сезону танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоб бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія розповів, на що готовий заради перемоги у Танцях з зірками

Новини по темі