Ілона Гвоздьова показала, як прикрасила свій дім до Нового року

Танці з зірками
Ілона Гвоздьова показала, як прикрасила свою квартиру до Нового року

Танцівниця створила святкову атмосферу вдома.

Поділитися:

Переможниця Танців з зірками Ілона Гвоздьова, яка нещодавно зачарувала прихильників зимовими знімками, активно готується до Нового року. Вихідними танцівниця прикрасила свою оселю до свят. Ілона поставила у кімнаті пишну зелену ялинку та використала різноманітний новорічний декор: фігури Діда Мороза, Сніговика, Оленів, різдвяні шкарпетки, а також дерев'яні ялинки та янголята.

«Обожнюю такі дні, коли ти, немов фея, літаєш квартирою з пилососом, ганчіркою та віником у руках, щоб навести ідеальну чистоту. А потім найприємніше — гірлянди та новорічний настрій у домі забезпечені», — підписала фото Гвоздьова.

Гортайте світлини!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilonagvozdeva (@ilonagvozdeva) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilonagvozdeva (@ilonagvozdeva) on

Нагадаємо, що в інтерв'ю 1plus1.ua Ілона Гвоздьова поділилася, як святкуватиме Новий рік:

«Обов’язково купую символ кожного року. Також пишу свої цілі та мрії у «диво-блокнот», який навіть ніколи не бачив мій чоловік. До речі, перемогу в Танцях з зірками також записувала. Взагалі обожнюю святкову метушню: обираю подарунки, вишукую рецепти, пишу меню. Мною рухає магія зробити усім приємно. Щоправда, цього року не святкуватиму Новий рік із родиною. Їду працювати на Мальдіви, де братиму участь у новорічній феєрії. Такого Нового року в мене ще не було!».

 

Новини по темі