Ілона Гвоздьова порадила, коли краще віддавати дитину на танці

Танці з зірками

Також Ілона розповіла, який стиль танцю краще обрати.

Поділитися:

Учасниця минулого сезону оновлених Танців з зірками Ілона Гвоздьова відкрила свою школу, де займається з дітьми та влаштовує своєрідні побачення дорослих.

«Так, я відкрила свою школу. Займаюся не лише з дітьми, а й з сімейними парами. З віком людям бракує часу, щоб побути разом. Тож ми влаштовуємо танцювальні побачення (усміхається)».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, як схуднула на 27 кг після пологів

Також Ілона порадила, з якого віку батькам варто віддавати дитину на танці.

«Підхід має бути індивідуальним. Але загалом віддавати дитину на танці варто з трьох років. Важливим є момент посидючості та стійкості, чого в ранньому віці в діток не спостерігається.

Я раджу обирати сучасну хореографію, джаз, модерн, контемпорарі. Звісно, потрібно займатися класичним танцем, адже це фундамент усіх стилів. Навіть у хіп-хопі потрібен класичний танець, адже це баланс, стійкість, робота з вагою...

Можна зробити так: у три роки віддати дитину до танцювальної студії, з трьох до шести її вчитимуть ритму, працюватимуть над розтяжкою, з шести до дев’яти – вчитимуть основам класного танцю, джазу, модерну тощо. Після десяти років дитина вже розуміє, що їй більше подобається – і тоді потрібно дивитися, що краще у неї виходить».  

Ілона Гвоздьова зізналася, що хотіла би бачити свою доньку на паркеті.

«Звісно, ми бачимо у дітях своє продовження. Якщо моя донька вирішить займатися танцями, я їй у всьому допоможу. Але якщо вона вирішить, що танці – це лише хобі, а не справа всього її життя, я це із задоволенням це прийму. А танці залишаться виключно для фізичної форми».

Чи побачимо ми Ілону у другому сезоні Танців з зірками, наразі лишається таємницею.

Новини по темі