Ілона Гвоздьова з чоловіком замилували спільним чуттєвим фото

Танці з зірками
Ілони Гвоздьова поділилась ніжним фото з чоловіком | Зіркове життя | 1+1
@ilonagvozdeva

Які ж вони чарівні!

Поділитися:

Улюблена танцівниця українців, переможниця другого сезону оновлених «Танців з зірками» Ілона Гвоздьова полюбляє ділитися з підписниками особистими знімками на сторінці в Instagram. Зірка охоче публікує світлини маленької доньки, розповідає про кар'єрі досягнення, а також замиловує фото з чоловіком Іваном. 

На новому знімку Ілона та Іван ніжно обіймаються. Схоже, пара вирішила провести сімейний вікенд на природі. У коментарі до світлини танцівниця поділилася роздумами, як насправді важливо проводити більше часу разом.

Фото: @ilonagvozdeva

Так важливо проводити час у родині, бути разом, відволікатися від роботи, турбот і просто насолоджуватися сімейними клопотами! — написала Ілона. 

Чи візьме Ілона Гвоздьова участь у новому сезоні «Танців з зірками» — дізнаємось зовсім скоро. Цікаво, що її коханий складно переживає участь дружини в телевізійних проектах:

«До моєї роботи він ставиться вкрай стримано, ревнує. Йому важко зрозуміти моє творче життя. Перед кожним проектом, говорить, що не переживе його і що це останній раз», — зізналася Ілона в ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua

Нагадуємо, що прем'єра нового вибухового сезону танцювального шоу відбудеться вже 25 серпня на телеканалі 1+1. А поки що дивись анонс улюбленого проекту: 

Більше новин про танцівницю Ілону Гвоздьову читай на нашому сайті: 

1. Ілона Гвоздьова розсекретила свій раціон для досконалої фігури

2. Ілона Гвоздьова ледь не втратила переможний кубок «Танців з зірками»

3. «Я вирішила піти з танцювального мистецтва назавжди», — Ілона Гвоздьова

Новини по темі