Ілона Гвоздьова розсекретила свій раціон для досконалої фігури

Танці з зірками
Ілона Гвоздьова розсекретила свій раціон для досконалої фігури | Зіркове життя | 1+1
Фото: @ilonagvozdeva

Бери на замітку!

Поділитися:

Тріумфаторка останнього сезону «Танців з зірками» Ілона Гвоздьова вражає прихильників досконалим тілом. Хореографиня надихає енергійністю і життєлюбством, а також демонструє ідеальну підтягнуту фігуру. Як їй це вдається – поцікавилися фолловери зірки. В Instagram вони запитали в Ілони, чим вона харчується, аби утримувати таку форму.

Фото: @ilonagvozdeva

Танцівниця розповіла прихильникам про свій щоденний раціон. Він складається зі свіжих овочів і сезонних фруктів, м’яса та риби. Також упродовж дня Ілона п’є воду і дозволяє собі каву. При цьому запорукою красивої фігури залишається висока фізична активність.

Зауважимо, що в раціоні Ілони Гвоздьової відсутні будь-які гарніри. Це розповсюджений спосіб харчування, особливо серед француженок. Подейкують, саме цей секрет допомагає їм не гладшати.

Нагадаємо, що раніше зірка поділилася набором вправ, яким тримає своє тіло в тонусі. А ще більше корисних порад від Ілони почуєш у відео:

До речі, уже через місяць стартує новий сезон улюбленого танцювального шоу. Незабаром ти дізнаєшся, хто цього року позмагається за заповітний кубок:

Читай про Ілону Гвоздьову на нашому сайті:

1. Ілона Гвоздьова ледь не втратила переможний кубок «Танців з зірками»

2. Ілона Гвоздьова розповіла, як знайти баланс між кар'єрою і особистим життям

3. Ілона Гвоздьова показала картину з Ігорем Ласточкіним

4. Ілона Гвоздьова показала, як змінилась за 10 років (фото)

Новини по темі