Іраклі Макацарія зізнався, що цінує у жінках

Танці з зірками

Учасник Танців з зірками розкрив подробиці особистого життя.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для сайту 1plus1.ua учасник , відомий холостяк Іраклі Макацарія розповів, що найбільше цінує у жінках, а також зізнався, чи сподівається знайти кохання у танцювальному шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін та Яна Цибульська танцюватимуть ча-ча-ча на кухні

Іраклі Макацарія підтверджує той факт, що нині його серце вільне і стверджує, що найбільше у жінках цінує розум. Зірка також додає, що на шоу Танці з зірками прийшов у першу чергу для того, щоб танцювати і дарувати людям гарний настрій:

У даний період часу я нікого не шукаю. Це може відбутися у будь-якому місці, в будь-який час. У Танці з зірками я прийшов танцювати і показувати хороші номери, якими глядач буде милуватися. 

Іраклі також прокоментував своє успішне виконання пасадоблю у 1 ефірі Танців з зірками. Він зауважує, що пасадобль - найважчий із бальних танців: 

«Я не очікував, що ми танцюватимемо пасадобль у 1 ефірі. Це танець для фіналу. Однак коли номер був готовим, а ми з партнеркою спрацювалися, я побачив, що загалом танець має гармонійний вигляд, Він енергійний та сильний». 

Іраклі стверджує, що наперед не думає про перемогу у танцювальному шоу, а просто насолоджується кожним ефіром.

«Я і моя партнерка будемо робити усе можливе, займатися багато годин на день і  спробуємо принести задоволення глядачам. Для нас також важливо відчувати енергію та позитив від глядачів. Я не знаю як буде, але впевнений, що наша пара не берегтиме сили, і глядач побаче той максимум, який ми можемо показати». 

Крім того, Іраклі Макацарія зауважив, що поки що не відчуває особливої конкуренції у шоу:

Головне - конкурувати з самим собою і знайти в собі силу волі робити більше, ніж ми можеш насправді. Усім учасникам бажаю не хвилюватися перед ефірами, адже всі так багато працюють, і вдало танцювати!

Який танець виконають Іраклі та Яна у новому ефірі Танців з зірками - досі залишається у таємниці. Не пропустіть новий випуск шоу вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Чаплін заінтригував, чим дивуватиме у Танцях з зірками

Новини по темі