Павло Зібров розповів про підтримку сім'ї у шоу Танці з зірками

Танці з зірками

Учасник Танців з зірками завжди поруч зі своєю дружиною.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua учасник , співак Павло Зібров розповів про підтримку дружини Марини у танцювальному шоу, а також зізнався, який танець йому особливо близький. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Чаплін заінтригував, чим дивуватиме у Танцях з зірками

Уся моя сім'я підтримує мене у Танцях з зірками. Дружина зі мною всюди - у гримерці, перевдягальні, перукарні. Вона за усім стежить і хоче, аби я виходив на сцену ідеальним, - розповів Павло. 

Павло також зауважив, що тут, на шоу Танці з зірками, у них сімейний підряд. «Павло Зібров один – не Павло Зібров, у нас Зібрембо – ціла команда - Марина Зіброва та Діана Зіброва!» - стверджує Павло. 

Нагадуємо, що дебютним номером у шоу Танці з зірками для Павла та його партнерки Марії став вальс. Павло зізнається, що цей танець йому особливо близький:

Любив, люблю і буду любити вальси! Віденський вальс складний, з непростими елементами, підтримками. Але я буду вас дивувати. 

Який танець виконають Павло та Марія у наступному ефірі Танців з зірками - залишається у секреті. Не пропутстіь новий випуск танцювального шоу вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко назвала себе головним стервом проекту Танці з зірками

Новини по темі