Ірина Білик на «Танцях з зірками» заспівала у компанії двох колишніх чоловіків: Дмитра Дікусара та Дмитра Коляденка

Танці з зірками
Ірина Білик виконала свій хіт на Танцях з зірками разом з Дмитром Коляденком та Дмитром Дікусаром

Ірина Білик на шоу «Танці з зірками» виконала свій хіт «Нас нет» у компанії своїх двох колишніх коханих: Дмитра Дікусара та Дмитра Коляденка. Дивіться, як це було.

Поділитися:

Ірина Білик сьогодні стала ведучою балкону на шоу «Танці з зірками». Наприкінці ж другого ефіру, присвяченого темі кохання, співачка виконала свій хіт «Нас нет», який народився саме під час її участі у «Танцях з зірками» 14 років тому.

Акомпанував Ірині на піаніно особисто її колишній коханий Дмитро Коляденко. Ще ж однією родзинкою номеру стала участь у ньому Дмитра Дікусара, ще одного колишнього коханого співачки.

Білик

Дмитро Дікусар неочікувано не лише танцював разом з Іриною Білик під час цього чуттєвого номеру, а й співав: він виконав другий куплет пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Танці з зірками»: Ірина Білик з’явиться на паркеті разом з Дмитром Дікусаром та вестиме балкон другого ефіру

Після виступу Ірина Білик сказала:

Я дякую моїм коханим Дімі та Дімі, нехай у вас в житті все буде добре... поруч зі мною.

Наразі Ірина Білик говорить про те, що її серце вільне. Нагадаємо, нещодавно у «Світському житті» співачка розповіла про своє розлучення. Хто ж ще зможе полонити серце Ірини Білик? Можливо, хтось з колишніх коханих?

Новини по темі