JAMALA презентувала трек «Новий рік з тобою» та анонсувала кліп з учасниками «Танців з зірками» в головних ролях

Танці з зірками
JAMALA випустила новорічну пісню Новий рік з тобою та анонсувала вихід кліпу з учасниками Танців з зірками

Напередодні свят JAMALA презентувала трек «Новий рік з тобою». Слухаємо та ділимось святковим настроєм!

Поділитися:

«Новий рік з тобою» — це перший святковий трек JAMALA. Це легка музика у поєднанні з іронічним текстом. Ритмічна історія про дива, на які всі ми чекаємо під ялинкою, пальмою або ж деінде. Це святковий муд з присмаком улюблених дрінків, сяйвом метафану та блиском пайеток. Це найкращі канікули, які почнуться вже за два тижні, та саундтрек до Нового року 2022. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала та Стас Горуна натхненно прокоментували свою участь у «Танцях з зірками» після того, як покинули шоу на 7 тижні

«Це моя перша авторська новорічна пісня, натхненна святковим настроєм та самоіронією. Насправді в будь-якій незрозумілій ситуації сміх над собою — суперсила і надздібність!» — розповідає  JAMALA.

Зірка каже, що їй, як і всім, знайоме відчуття, коли плануєш з Нового року розпочати нове життя. Вирішуєш сказати «ні!» солодкому, щоденним чітмілам, а «так!» — спорту та здоровому способу життя. Але, звісно, поки не з’їси відро олів'є — це життя не почнеш!

Джамала

Співачка зізнається, що їй хотілось додати в цей Новий рік трохи іронії. А ще нагадати, що всі наші бажання, всі цілі здійсненні! Але ми маємо їх не просто собі загадати з завтрашнього дня, з понеділка, з Нового року. А засинати і прокидатися з ними, йти до мети. Жити з відчуттям мрії. Знати, що все вже відбувається. JAMALA звертається до своїх шанувальників:

«Я бажаю всім-всім в Новому році не чекати на дива, а вже творити їх. Просто зараз».

Також JAMALA анонсувала подарунок до Різдва та Нового року — прем’єру відео на пісню «Новий рік з тобою», яка відбудеться вже на наступному тижні. В головних ролях ми побачимо учасників останнього сезону «Танців з зірками», в якому брала участь і JAMALA. Дивіться, як JAMALA та Антон Нестерко танцювали пасодобль на "Танцях з зірками":

Новини по темі