Дмитро Каднай поголив вуса та оголив емоції: "Наразі моє серце вільне"

Танці з зірками
Дмитро Каднай вперше відверто розповів про свої стосунки

Другий ефір став сенсаційно відвертим для учасників, адже присвячений коханню. Про свої романтичні почуття розповів Дмитро Каднай.

Поділитися:

Фронтмен групи "KADNAY" має неймовірну армію прихильниць, і виявляється, чимало розбитих Дмитром сердець і в шоубізі. У другому ефірі нова ведуча голдруму Іванна Онуфрійчук натякнула на теплі відносини Кадная та співачки TAYANNA , проте сам Каднай запевнив, що ні під якими тортурами не видасть імена тих двох дівчат, яких сильно кохав.

Одна з дівчат знімалася у моєму кліпі. Це найбільший ексклюзив, який я можу дати.

Каднай розповів, що йому, як артистові складно будувати стосунки, адже завжди доводиться долати ревнощі, коли кохана бачить фото з шанувальницями. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДмитро Каднай проти хейтерів: «Чим менше в мене м’язів, тим я більш пластичний, як змія»

Каднай танці

Обидва рази мене кидали. Після тих стосунків я постійно боюся, що мені буде боляче. І хоча наразі моє серце вільне, я відчуваю, що я своє кохання знайду.

Співачка TAYANNA  переконана, що всі дівчата будуть вболівати за Кадная, бо не зможуть втриматися від харизми і сексуальності співака. А як вважаєте ви? У другому ефірі Каднай зі своєю партнеркою станцював пристрастне аргентинське танго, яке точно не залишить нікого байдужим, як і всіх суддів проекту, які високо оцінили виступ пари.

Новини по темі