Капітан команди «Стояновка» у «Лізі сміху» Іван Люленов стане учасником нового сезону «Танців з зірками» на 1+1

Танці з зірками
Іван Люленов стане учасником нового сезону «Танців з зірками»

Телеканал 1+1 працює над новим п’ятим сезоном головного танцювального шоу країни «Танці з зірками».

Поділитися:

Триває #танціззіркамиchallenge — традиційний зірковий челендж, у якому учасники сезону кидають один одному виклик із запрошенням на легендарний паркет. Нещодавно учасниця «Жіночого Кварталу» Анастасія Оруджова прийняла #танціззіркамиchallenge та кинула виклик капітану команди «Стояновка» у «Лізі сміху» Івану Люленову. Сьогодні гуморист прийняв челендж, опублікувавши на власній сторінці в інстаграм відео, у якому співає авторську пісню про «Танці з зірками».

«Від танців чекаю краси і творчості. Мені б хотілося, щоб я і моя партнерка дійсно добре танцювали і заслуговували кожен прохід в наступний етап. Раніше я не танцював професійно. Лише на всіх весіллях і гуляннях в Молдові ми танцюємо наші народні танці, а так: дискотеки і вдома, коли ніхто не бачить. І якщо вже це «Танці із зірками» — буду зіркою, хоч я і на метро катаюся», — прокоментував Іван Люленов.

Іван кинув виклик українському актору Костянтину Войтенко, який виконав головну роль у новому серіалі телеканалу ТЕТ «Ромео та Джульєтта з Черкас», а чи прийме він #танціззіркамиchallenge, стане відомо вже незабаром. Слідкуйте за офіційною сторінкою «Танців з зірками» в інстаграм.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маскарад на 1+1: стало відомо, хто увійшов до складу другої зіркової команди

Нагадаємо, виклик #танціззіркамиchallenge вже прийняли співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars» Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу «Танців з зірками». 

Вже зовсім скоро свято краси та танцю повернеться на телеекрани. Творці шоу інтригують, що занурять глядача в атмосферу величного балу, а також здивують новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями. Нещодавно телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцюристів. Більше 350 танцюристів подали заявки для участі в найзірковішому шоу країни. І лише 70 найдосвідченіших танцюристів потрапили на кастинг, який проводили креативний продюсер шоу Олена Коляденко та головний хореограф Олена Шоптенко. Хто з танцівників вийде на паркет «Танців з зірками» — глядачі дізнаються скоро.

Над п’ятим сезоном танцювального шоу «Танці з зірками» працює продакшн BIG ENTERTAINMENT SHOWS під керівництвом продюсера Володимира Завадюка. Переможцями минулого року стали пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов, а також Юлія Саніна та Дмитро Жук.

Новини по темі