Чемпіон світу з латинських танців Макс Чмерковський стане суддею нового сезону шоу «Танці з зірками» на 1+1

Танці з зірками
Макс Чмерковський стане суддею у новому сезоні шоу «Танці з зірками»

Новим суддею «Танців з зірками» стане україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars» Макс Чмерковський.

Поділитися:

Телеканал 1+1 працює над новим п’ятим сезоном головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». Вже зовсім скоро свято краси та танцю повернеться на телеекрани. Творці шоу інтригують, що занурять глядача в атмосферу величного балу, а також здивують новими постановками та яскравими зірковими перевтіленнями. Відомо також, що суддівський склад нового сезону оновиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Танці з зірками»: стало відомо, хто стане першим учасником нового сезону на 1+1

Так, новим суддею «Танців з зірками» стане україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars» Макс Чмерковський.

Макс Чмерковський

Про це стало відомо із традиційного #танціззіркамиchallenge – щорічного зіркового челенджу, за допомогою якого зірки нового сезону запрошують одна одну у шоу. Вчора учасник «Танців з зірками» Олег Фагот Михайлюта кинув виклик одразу п’ятьом відомим українським та закордонним артистам: Грегу Чапкісу, Максу Чмерковському, Франсіско Гомесу, Олександрі Заріцькій та MONATIK. А сьогодні Макс Чмерковський прийняв виклик. У відео танцівник, родом з Одеси, повідомив, що не вийде на паркет, а судитиме зіркові пари разом із іншими членами жюрі.

«Шоу «Танці з зірками» для мене дуже особливе. Більше чотирнадцяти років я виходив на паркет американської версії шоу «Dancing With The Stars» як учасник, отримавав кубок переможця. Всі ці роки я дивився українську версію і захоплювався всім: від неймовірного прогресу зірок, до чуттєвих та сильних постановок. Зізнаюся, що я багато років хотів взяти участь в шоу на своїй Батьківщині - в Україні. І цього сезону ми з  вами нарешті зустрінемось на «Танцях з зірками», – прокоментував свою участь у шоу Макс Чмерковський і додав:

Я став новим суддею проекту. Це цікавий та хвилюючий досвід. Я очікую від сезону перш за все свята танцю та краси, філігранної техніки від учасників та непідробних емоцій.

Хто із зірок ще сяде у суддівські крісла у новому сезоні, стане відомо незабаром.

Нагадаємо, нещодавно телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцюристів. Більше 350 танцюристів подали заявки для участі в найзірковішому шоу країни. І лише 70 найдосвідченіших танцюристів потрапили на кастинг, який проводили креативний продюсер шоу Олена Коляденко та головний хореограф Олена Шоптенко. Хто з танцівників вийде на паркет «Танців з зірками» – глядачі дізнаються скоро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко стане головним хореографом «Танців з зірками» на 1+1

Над п’ятим сезоном танцювального шоу «Танці з зірками» працює продакшн BIG ENTERTAINMENT SHOWS під керівництвом продюсера Володимира Завадюка. Переможцями минулого року стали пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов, а також Юлія Саніна та Дмитро Жук.

Новини по темі