Настя Оруджова розповіла, чому вирішила взяти участь у «Танцях з зірками», як їй вдалося схуднути на 30 кг та які чоловіки їй подобаються

Танці з зірками
Настя Оруджова про участь у Танцях з зірками, схуднення та ідеального чоловіка
Instagram/orudjova_nastya

Акторка проєктів «Жіночий квартал» та «Ліга сміху» Настя Оруджова розповіла про те, чому вирішила взяти участь у «Танцях з зірками», яким чином схудла на цілих 30 кг та які чоловіки їй подобаються.

Поділитися:

Настя Оруджова, акторка проєктів «Жіночий квартал» та «Ліга сміху», завітала до студії шоу «Твій день». Вона розповіла про те, чому вирішила взяти участь у «Танцях з зірками», яким чином схудла та які чоловіки їй подобаються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілона Гвоздьова, переможниця "Танців з зірками" у парі з Ігорем Ласточкіним, заявила, що не вийде на паркет у цьому сезоні

Нагадаємо, вчора стало відомо, що Настя Оруджова прийняла #танціззіркамиchallenge і буде учасницею нового сезону легендарного шоу «Танці з зірками». Вона розповіла:

Це, в першу чергу, виклик собі, бо я ніколи не займалася танцями. В принципі, я люблю танцювати, але коли ніхто не бачить. «Танці з зірками» для мене – це абсолютно культовий проєкт, і я досі ще не усвідомила, що буду брати участь в ньому. Для мене це прямо вау!

Настя Оруджова зізналася, що найбільше хоче втілювати на паркеті пристрасні образи. І недивно, адже акторка нещодавно схудла на цілих 30 кг, і тепер почувається більш впевнено. Як їй це вдалося зробити? Вона поділилася секретом з ведучими «Твого дня»:

Я повністю виключила з раціону цукор, а також щоранку по 1 годині займаюся бодіфлексом – спеціальними дихальними вправами. Завдяки ним за 10 днів у мене було мінус 14 см в талії!

В ефірі «Твого дня» Настя Оруджова показала декілька з цих дихальних вправ. Проте є застереження: займатися бодіфлексом можна лише після дозволу лікаря та під наглядом тренера, оскільки для цих вправ є певні обмеження, пов’язані зі здоров’ям.

Настя Оруджова ТанціФото: Instagram/orudjova_nastya

А чи допомогла нова фігура знайти Насті чоловіка своєї мрії? Акторка зізналася, що їй подобається такий типаж чоловіків: бородаті, лисі та з гарним почуттям гумору. Поки вона не має постійного партнера, але сподівається, що просто ще не зустріла свого чоловіка, і говорить:

Мені здається, що чоловік прийде, рано чи пізно. Я, звісно, дуже хочу, щоб рано. Але тепер я набагато більше подобаюся собі, ніж раніше, і стала більш впевнена в собі. І мені зараз простіше спілкуватися з чоловіками.

Взагалі Настя Оруджова іронічно ставиться до своїх вад і вважає, що краще вміти посміятися над собою, аніж постійно думати про свої комплекси і підживлювати їх.

Новини по темі