Катя Осадча розповіла, за кого вболівала у суперфіналі «Танців з зірками» та чи буде сама брати участь у наступному сезоні шоу (відео)

Танці з зірками
Катя Осадча зізналася, за кого вболівала у суперфіналі Танців з зірками та згадала свій досвід участі у танцювальному шоу
Instagram/kosadcha

Катя Осадча розповіла, за кого насправді вболівала на суперфіналі «Танців з зірками». А також зізналася, чи планує взяти участь у шоу в якості зірки в наступному сезоні.

Поділитися:

Ведуча «Світського життя» та зіркового балкону на суперфіналі «Танців з зірками» Катя Осадча зізналася, за кого вона вболівала у шоу та чи хоче сама взяти в ньому участь. Про це вона розповіла на бекстейджі фіналу «Танців з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто переміг у шоу

Катя Осадча так прокоментувала свої вподобання у суперфіналі:

«Я вболівала за дівчину. З Олею Харлан я давно знайома і «тримала за неї кулаки». Але насправді «срібло» – це ж теж медаль, і я її вітаю. Я не професіонал в танцях і не можу оцінювати майстерність зірок та їхніх партнерів, але думаю, що перемога Артура Логая абсолютно заслужена. Судді одностайні в тому, що він дуже виріс за цей проєкт».

Дивіться оголошення переможця Танців з зірками 2021:

Осадча говорить, що уважно стежила за виступами багатьох учасників цього сезону «Танців з зірками»: зокрема Джамали, MELOVIN, всіх суперфіналістів. Також Катя згадує:

«Я засмутилася, що дуже швидко покинув проєкт Люленов, мені здавалося, що він може більше».

Дивіться, як Іван Люленов та Яна Цибульська танцювали джайв:

Катя Осадча розповідає, що їй дуже подобається танцювати і любить дивиться танцювальні шоу, турніри бальних танців, навіть відвідує їх у Києві. Варто згадати, що у 2009 році Катя Осадча брала участь у шоу «Танцюю для тебе» на 1+1. А чи не хоче вона взяти участь у «Танцях з зірками»? На це запитання Катя відповідає:

«Я завжди кажу, що ті, хто брав участь у танцювальних проектах, скоріше за все більше ніколи не повертаються. Або це Наталія Могилевська. Це надзвичайно складно: травми, нерви, коментарі суддів. Це як щотижня вчити нову мову, виходити на паркет і нею розмовляти. В мене ще пів року боліла спина».

Насправді, деякі зірки все ж хочуть взяти реванш на паркеті. Наприклад, повторно, окрім Наталії Могилевської, у танцювальному шоу брали участь Надія Мейхер, Олег Фагот Михайлюта. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вечір прем’єр з Катериною Осадчою» на 1+1: NK розказала про новорічні традиції у родині, а Дмитро Комаров – як зустрів Вакарчука на піраміді Майя

Нагадаємо, під час суперфіналу "Танців з зірками" стали відомі імена зіркових тренерів шоу "Голос країни-12". Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна». Творці шоу шукатимуть справжній голос нації, тих самих людей, які живуть поруч з нами та про талант яких має дізнатись вся країна. 

Ведучими нового сезону "Голосу країни" стануть Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Ось як Осадча прокоментувала нових зіркових тренерів:

«Це дуже крута панель тренерів, класний буде сезон, і це така дуже неочікувана історія. Від цих зіркових тренерів можна багато чого очікувати».

Про дату прем’єри нового сезону шоу "Голос країни" стане відомо незабаром.

Повне інтерв'ю Катерини Осадчої з бекстейджу суперфіналу "Танців з зірками" дивіться у відео:

Новини по темі