Катерина Кухар, Марічка Падалко та багато інших зірок стали героями книги Мама встигне все

Танці з зірками
Мама встигне все - нова книга для жінок, з порадами експертів та зірок
1plus1.ua

Досвід і поради кращих професіоналів в області психології, педагогіки і медицини – в одній книзі.

Поділитися:

11 грудня в Україні вийде книга-подруга для жінок Мама встигне все. Ця яскрава і наповнена інформацією книга розповідає про те, як дати своїй дитині все найкраще і як знайти баланс між кар'єрою і материнством. У ній зібрано досвід і поради кращих професіоналів своєї справи в області психології, педагогіки і медицини.

Легко читається перший розділ книги – Календар розвитку дитини від 0 до 7 років. З користю і задоволенням можна перечитувати не один раз глави авторства двох професіоналів: Про значення казки і мультфільму в житті дитини – від психоаналітика Анни Кушнерук, а також про те, як вивчати іноземну мову, граючи – від педагога іноземних мов Олени Ігнатової.

Однією з найцікавіших глав для багатьох читачів стане розділ Історії та досвід щасливих мам, з коментарями психоаналітика Анни Кушнерук та педіатра Юлії Савенко. У цьому розділі ви знайдете відверті розмови з громадськими структурами і успішними жінками. Вони невимушено розповідають про свій досвід, труднощі і перемоги в процесі виховання і розвитку дитини. А також про те, як народження дитини вплинуло на їхнє життя, і як їм вдається не тільки досягти успіху в кар'єрі, але і зберегти щасливу сім'ю.

Героїнями книги стали: Катерина Кухар, Надія Мейхер, Марічка Падалко, Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Юлія Демиденко, Сніжана Єгорова, Анна Кушнерук, Христина Гусіна, Ірина Мерлені, Анастасія Гліевая, Ліна Верес, Наталя Горбаченко.

Катерина Кухар (цитата з книги):

«Тільки після того, як ви налагодите побут і режим, зможете відчути себе вільно. Побудуйте чіткий план: хто везе дитину в школу, хто звідти його забирає, хто робить з ним уроки, веде на тренування, коли ви його вкладаєте спати, які у вас ритуали перед сном. Важливо, щоб у вас було чітке розуміння, хто і коли займається вашою дитиною. Що у дитини на сніданок, обід і вечерю. Іншими словами, мамі потрібні помічники: чим більше, тим краще.

Щоб у вас з'явився особистий час на маску для обличчя, каву з подругами, заняття та хобі.

Щоб мамі позбутися відчуття, що «вона сама собі не належить», потрібно мати віддушину, якусь частину життя, в якій вона буде зайнята і в якій буде затребувана.

До самодостатньої жінки і ставлення інше. До жінки, яка має свою спеціальність, захоплення, чоловік ставиться інакше, ніж до тієї, яка сидить у нього на шиї. І він знає, що вона нічого не може і не вміє без нього».

Автор книги – журналіст Анастасія Ігнатова. Авторка має великий особистий досвід поєднання материнства і кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар показала себе 16-річною — і вона була блондинкою

Анастасія Ігнатова: «Мама встигне все» - це не навчальний посібник. На сторінках книги-подруги ви знайдете не тільки теорію, а й практику – з реальними історіями і духом живого спілкування, конкретними і перевіреними порадами. За кожним словом стоїть особистий життєвий досвід, який, можливо, для когось стане компасом в руках мандрівника, що допомагає знайти короткий шлях до внутрішньої впевненості і спокою, розуміння, як потрібно.

Незважаючи на те, що книга називається «Мама встигне все», далеко не завжди це вдається зробити.

Найчастіше потрібно пройти великий шлях, щоб цьому навчитися, а точніше, навчитися встигати головне.

Щиро сподіваюся, що книга стане справжньою подругою для багатьох жінок».

Новини по темі