Катерина Кухар вразила спокусливою сукнею (фото)

Танці з зірками
Катерина Кухар зачарувала спокусливою сукнею (фото)

У фіналі Танців з зірками балерина була особливо звабливою.

Поділитися:

У кожному ефірі нового сезону суддя шоу Катерина Кухар дивувала глядачів цікавими образами. Як розповідала головний стиліст 1+1 Ольга Слонь, ефектні вбрання для Кухар спеціально шили в приватному цеху, в якому абсолютно все робили в стилістики балерини.  

Для грандіозного фіналу Танців з зірками Катерина обрала вбрання, від якого було важко відвести погляд. Прима-балерина постала у чорній сукні силуету «русалка». Родзинкою стала передня частина сукні з тнанини тілесного кольору, декорована бісером та камінням. Образ прими-балерини вдало поєднав у собі вишуканість та спокусливість. Кухар вирішила акцентувати увагу саме на своєму розкішному вбранні, завершивши образ лаконічними зачіскою та макіяжем, а також відмовившись від прикрас.

До того ж у фіналі Танців з зірками Катерина Кухар вийшла на паркет зі своїм чоловіком Олександром Стояновим. Прем’єри Національної опери України виконали чуттєвий танець під пісню музичного подружжя Віри Кекелії та Романа Дуди. Як це було, дивіться у відео!

Нагадаємо, глядачі та судді Танців з зірками MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма визначили переможців сезону, якими стали пара Ігора Ласточкіна та Ілони Гвоздьової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоптенко вперше після пологів виступила у Танцях з зірками

Новини по темі