Катерина Кухар поділилася рідкісним архівним фото з сином

Танці з зірками
Катерина Кухар показала фото з сином 10-річної давнини

Прима-балерина зворушливо привітала маленького Тимура з днем народження.

Поділитися:

Сьогодні в житті Катерини Кухар, судді Танців з зірками — особливий день. Десять років тому прима-балерина стала мамою. Вона народила хлопчика від свого чоловіка Олександра Стоянова. Малюку дали ім’я Тимур.

На своїй сторінці в соцмережі Катерина Кухар ніжно привітала сина з днем народження та показала рідкісну світлину, на якій він ще зовсім маленький.

Прима-балерина написала теплі слова привітання:

Миле моє тигреня! Скарб мій! День, коли ти з'явився на світ, був найщасливішим днем ​​у моєму житті… Ти подарував мені світло і надію!

Ти увірвався в моє життя як маленький неприборканий мустанг, який мчить на шаленій швидкості, і перевернув мій світ з ніг на голову. Цілодобово я бігала з тобою на руках легкої риссю (ти, мабуть, таким чином хотів скоріше змусити мене прийти в колишню форму), тому що тільки так ти засинав і переставав кричати. Доводячи мене до стану легкої істерії… Лікарі переконували мене, що у всьому винні шлункові коліки... Потім ми думали, що це зуби… Але після 10 років я твердо знаю, милий мій, що це твій характер! З яким тобі ще  доведеться навчитися поратися і вміти приборкувати його…»

Нагадаємо, Катерина Кухар і Олександр Стоянов також виховують доньку Анастасію.  

Новини по темі