Катерина Кухар розповіла, в яке особливе місце вирушить цього літа

Танці з зірками

Балерина розповіла, де відпочиватиме з чоловіком і сином.

Поділитися:

Суддя Танців з зірками Катерина Кухар має напружений робочий графік. Тож лише наприкінці літа знайде час для відпочинку. Напередодні другого сезону оновлених Танців відома балерина вирушить із чоловіком та сином до американського Діснейленду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар зізналась, у якого танцівника може «закохатися»

Свого часу Катерина Кухар була вражена японським Діснейлендом. А зараз перебуває в очікуванні нових позитивних емоцій та бажає «перезавантажится» у відомому парку розваг.

«По закінченню театрального сезону до нас приїде хореограф із берлінської опери, будемо ставити другу частину Children of the Night. Потім у нас – спектакль в Одесі. Далі поїдемо з Олександром Стояновим (чоловік Катерини. – Ред.) до Сіетла давати майстер-класи в балетній школі. А вже потім нас чекає заслужена, довгоочікувана відпустка у Лос-Анджелесі. Ми обіцяли показати сину Діснейленд. Це буде його перший Діснейленд», – розповіла 1plus1.ua зірка балету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де одягаються балерини: Катерина Кухар розповіла, як сформувала власний стиль

Нагадаємо, що Катерина та Олександр також виховують доньку. Проте поки не хочуть стомлювати її далекими відстаннями.

«Поки що вирішили взяти з собою лише страшу дитину. Адже нас чекає довгий переліт, зміна часового поясу та знімна клімату. Тому не ризикуємо брати маленьку доньку», – пояснила Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар показала ексклюзивну балетну пачку від українського дизайнера

Також зірка розповіла, як їй найкраще відпочивається з сім'єю.

«Для мене відпочинок – це відсутність Інтернету, сонце, море, тиша, діти. Коли мені потрібно відпочити і тілом, і душею, то віддаю перевагу саме такому відпочинку та книгам», – розповіла суддя Танців з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK про Танці з зірками: «У проект прийдуть дуже несподівані люди»

Новини по темі