Катерина Кухар сяяла у золотій сукні-квітці на «Танцях з зірками» та станцювала запальну сальсу

Танці з зірками
Катерина Кухар у золотистій сукні на Танцях з зірками: роздивляємося вбрання та дивимося сальсу у виконанні балерини

Суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар на минулому ефірі вразила своїми образами та запальним танцем.

Поділитися:

На минулому, 11 ефірі, судді шоу «Танці з зірками» виходили на паркет разом з учасниками. Прима-балерина Катерина Кухар станцювала... запальну сальсу разом з Артуром Логаєм та Анною Кареліною:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катерина Кухар захоплено прокоментувала спільний номер з Логаєм та Кареліною: "Це не під силу жодній з пар цього сезону" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Такою "фрівольною" Катерину давно не бачили: яскрава жовта сукня звабливо підкреслювала витончену фігуру прими-балерини. Окремої уваги заслуговує укладка хвилями в традиційному стилі бальних зачісок.  

Кухар Логай

Для Кухар цей танець став справжнім викликом, адже вона танцювала не звичні для себе балетні па, а латиноамериканську сальсу. Про це суддя «Танців з зірками» зазначила у своєму дописі в соцмережі:

«Якщо ви раптом подумали, що вже пізно вчитися новому, забудьте! І зробіть навпаки! За п’ять сезонів «Танців з зірками» я встигла приміряти на себе різні амплуа і навіть відчути себе бальницею. Саме емоції роблять наше життя більш яскравим! Відкривайте серце новому!»

Після феєричного виконання сальси Катерина Кухар з’явилася у суддівській ложі в новому неймовірному образі: золотистій сукні, яка своїм кроєм нагадувала квітку. Мініатюрна балерина у цій сукні виглядала чарівно та була схожою на казкову Дюймовочку.

Кухар

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чорний і білий лебідь на «Танцях з зірками»: битва образів Катерини Кухар та Іванни Онуфрійчук (голосування)

Складний крій сукні згори нагадував пелюстки квітки, що "розпускалися" багатошаровою пишною асиметричною спідницею. Образ балерини доповнили вишукані аксесуари та лаконічні босоніжки в тон.

Кухар Танці

Яким фантастичним образом Катерина Кухар буде вражати у півфіналі шоу «Танці з зірками»? Дивіться ефір вже цієї неділі, 21 листопада, о 21:00 на 1+1. Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі