Катерина Кухар у мереживному купальнику проводжає останні дні літа

Танці з зірками
Катерина Кухар у спідній білизні проводжає останні дні літа | Зіркове життя | 1+1
@ekaterinakukhar_official

Балерина поділилась особистим знімком.

Поділитися:

У «Танцях з зірками» ми звикли бачити суддю Катерину Кухар у розкішних вечірніх луках. Вона залюбки експериментує із вбраннями, приміряючи образи чорного лебедя, кокетливої леді або ж надає перевагу блискіткам. 

А от на своїй сторінці в Instagram балерина залюбки демонструє шанувальникам повсякденні образи. Цього разу зірка постала у спокусливому червоному купальнику з чорним мереживом та шовковому халаті. Жодного мейку, мінімалістична зачіска та домашній улюбленець у руках — розслаблена й щаслива Катерина на повну насолоджується останніми літніми днями. 

Фото: @ekaterinakukhar_official

«Осінь наближається, і, здається, кожен відчуває, як літо вислизає крізь пальці. Я люблю, коли осінь приймає естафету, а ми, немов у подарунок, отримуємо приємну вересневу прохолоду і затишні вечори. І це не привід сумувати, відпускаючи літні канікули до наступного року. Адже нас чекає не один привід для радості: відкриття нового сезону в театрах, захопливі прем'єри. Щороку я ностальгую за спектаклями, які полюбила, і знаходжу нові ідеї для творчих експериментів. І знаєте, що це означає? Артисти і глядачі знову зустрінуться, зіткнуться поглядами і будуть нерозлучні до нового літнього сезону!» — прокоментувала фото зірка. 

Нагадуємо, вже цієї неділі глядачі 1+1 побачать новий випуск улюбленого танцювального шоу. А поки що дивись яскравий анонс: 

Більше новин про Катерину Кухар читай на нашому сайті: 

1. Катерина Кухар розповіла про небезпеку, яка загрожувала її життю

2. Трусики для Кухар і Серьога на «бумері»: Найяскравіші моменти першого ефіру «Танців з зірками»

3. Леді-птаха: Катерина Кухар полонила серця в сукні ручної роботи

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі