Катерина Кухар розповіла про небезпеку, яка загрожувала її життю

Танці з зірками
Катерина Кухар розповіла про небезпеку, яка загрожувала її життю | 1+1

Екстремальні пригоди балерини.

Поділитися:

Незабаром розпочнеться насичений сезон «Танців з зірками». Щоб набратися сил перед яскравими прямими ефірами, Катерина Кухар разом із чоловіком і донькою вирушила до Америки. Прима вже вдруге провела літні канікули в США, та цього разу на неї чекали особливі пригоди.

Спершу Катерина Кухар і Олександр Стоянов реалізували свою давню мрію – відвідали грандіозне шоу цирку du Soleil. Подружжя побувало в «місті гріхів» Лас-Вегасі й випробувало фортуну в казино. Хоча Олександр зізнався, що з азартними іграми у нього особливо напружені стосунки:

У 10 років стався випадок, що назавжди відбив бажання таким займатися. За одну годину я програв усі гроші, які важко заробляв і збирав понад рік.

Не обійшлося й без екстриму: зірки балету побували у справжній пустелі, а також покаталися на скляній гірці на висоті 73-х поверхів.

Та лише приємними спогадами подорож Катерини й Олександра не обмежилася: у прими стався випадок, який поставив під загрозу її життя. В одному з готелів, що знаходився поруч із зоопарком, зірці «пощастило» зустрітися сам на сам зі справжньою риссю. Під час її сонячних ванн хижак спробував уполювати Катерину, та вона швидко зреагувала.

Пощастило, що рись була невелика. Вона наступила на сухий лист – це змусило мене обернутися. Інакше, ймовірно, вона вчепилася б мені в шию.

Погодься, «Танці з зірками» неможливо уявити без гострих коментарів Катерини Кухар. Дочекайся появи прими-балерини в ефірі вже цієї неділі:

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Більше новин про Катерину Кухар читай на сайті:

1. Не гірше від мами: Катерина Кухар показала перші балетні досягнення доньки

2. Катерина Кухар із чоловіком та донькою відпочила у Болгарії (сонячні фото)

3. Кухар опублікувала фото із сином – і він дуже на неї схожий

Новини по темі