Катерина Кухар відверто розповіла, за що кохає свого чоловіка Олександра Стоянова

Танці з зірками
Катерина Кухар розповіла про любов до Олександра Стоянова

За її словами, у чоловікові найважливіша внутрішня форма.

Поділитися:

Про почуття у своєму Інстаграм написала суддя проекту Танці з зірками Катерина Кухар. Вона зізналась, за що кохає свого чоловіка Олександра Стоянова. Катерина назвала двох людей, які закохані та стали половинками одного цілого андрогінами (міфічна істота, що поєднує в собі чоловічі і жіночі ознаки).

"Всі ми, коли знаходимо свою половинку і стаємо одним цілим та можемо називатись Андрогінами. Але кожен андрогін проходить випробування! Випробування повсякденністю!", - пише балерина.

У сучасному швидкому світі нам часом, навіть немає коли зупиниться на мить і сказати один одному про те, як ми любимо! Про те, що ми цінуємо один одного!

За її словами, в чоловікові найважливіше - його внутрішня форма.

"Не накачані м'язи, а суха, жиляста сила, яку ледь помітно в судинах на шиї. В поставі, в запаху, в рівному диханні, у внутрішньому спокої і впевненості, в блакитному кисневому голоді на тильній стороні кисті. Ось за що я люблю мого Андрогіна", - розповіла зіркова суддя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Вишняков прокоментував свої стосунки з Юлією Сахневич

"Я пропоную не чекати зручного дня або хвилини для зізнань! Кожен у кого є половинка, скажіть своєму Андрогіну, що ви його любите. Згадайте мить, коли ви усвідомили, що у вас одне серце на двох! Або те, за що ви його цінуєте!", - закликала Катерина Кухар.

Наступний випуск нового сезону легендарного оновленого проекту Танців з зірками можна побачити у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі