Іраклі Макацарія розповів про свої стосунки з Michelle Andrade

Танці з зірками
Іраклі Макацарія прокоментував стосунки з Мішель Андраде
Фото: @maqatsa

Учасник Танців з зірками розставив крапки над «і» у чутках про роман зі співачкою.

Поділитися:

За лаштунками Танців з зірками ширилися чутки про те, що між кінопродюсером Іраклі Макацарією та співачкою Michelle Andrade спалахнули почуття. Чарівний грузин і спокуслива україно-болівійка певний час не давали однозначних коментарів щодо їхніх стосунків, але й не приховували свою симпатію один до одного. Співачка зізнавалася, що їй «приємна чоловіча увага».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Michelle Andrade зізналась, як пережила нещасне кохання

В інтерв’ю виданню Viva! Іраклі розповів, що насправді було між ним та Michelle.

«Мішель - дуже мила і позитивна людина. Вона дуже талановита і для свого віку просто неймовірно працьовита, а ще дуже щиро переживає все. Мені це імпонує, і я завжди готовий таких людей підтримати, допомогти, підказати. Я чудово розумію, як психологічно складно брати участь у такому шоу. І мова зараз не лише про Мішель - на цьому проекті я познайомився з величезною кількістю дуже хороших, позитивних, цікавих людей. Але комусь здалося, що людська підтримка - це з мого боку знаки уваги. На жаль, це неминуче: шоу Холостяк сформувало у глядачів певну асоціацію. Мішель, на щастя, все розуміє правильно».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія продемонстрував ідеальну розтяжку під час репетиції Танців з зірками

Також Іраклі визнав, що його найчастіше запитують про особисте життя і бажання знайти на танцювальному проекті своє кохання. 

«Коли я дивлюся на жінку, я не бачу в ній грузинку або українку, блондинку або брюнетку. Все це стереотипи. Я хочу бачити, яка це особистість. І українки бувають різні, і грузинки, і американки», - коментує омріяний холостяк. 

Чим здивує Іраклі Макацарія глядачів Танців з зірками, дивіться цієї неділі о 21.00.

Новини по темі