Катерина Кухар зізналася, яку пару винагородить цілим букетом квітів

Танці з зірками

Вимоглива суддя розповіла, за якої умови подарує парі Танців з зірками далеко не одну квітку.

Поділитися:

Прима Національної опери України Катерина Кухар не втомлюється щоефіру дивувати глядачів Танців з зірками. У шоу Катерина показала, що може виконати на паркеті чуттєвий танець, зачитати реп, гостро прокоментувати виступи пар проекту, і надихнути учасників шоу, подарувавши квітку. Так званої «мітки» Чорного лебедя вже удостоїлися Дмитро Комаров, Наталія Могилевська, Ахтем Сеітаблаєв, Юрій Ткач, Надя Дорофеєва.

Таким чином балерина виражає свою прихильність до зірки – з тих чи інших причин. Однак яким має бути танець, аби пара отримала від вимогливої Катерини не одну квітку, а цілий букет?

Це має бути душею виконаний політ, – коротко та, як зазвичай, поетично відповіла Катерина Кухар.

За прискіпливістю до виступів на Танцях з зірками насправді стоїть бажання балерини простимулювати пари.

«Мене вражає те, що кожен артист старається та намагається подарувати глядачам частинку себе, – прокоментувала суддя. – І ми своєю чергою докладаємо зусиль, щоби глядач отримав найкращу картинку,  а також намагаємося мотивувати учасників, щоб вони працювали максимально».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де одягаються балерини: Катерина Кухар розповіла, як сформувала власний стиль

Також зірка балету зізналася 1plus1.ua, що завдяки участі у шоу відкривається сама собі з несподіваного боку.

«Я себе взагалі відкрила в новому амплуа. Балет – це все ж таки техніка, танець. А в шоу я маю бути артисткою розмовного жанру. Мені дуже допомагає команда 1+1, щаслива бути її частиною. Вона мене надихає, продумує мої образи – часом я гейша, часом птаха, часом рокова жінка в червоному. Це додає нові цікаві фарби до моїх образів, до коментарів та загалом до шоу», – розповіла Катерина.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залізна леді: 6 образів Катерини Кухар на Танцях з зірками

Новини по темі