Залізна леді: 6 незабутніх образів Катерини Кухар на Танцях з зірками

Танці з зірками

Сьогодні знана балерина святкує день народження.

Поділитися:

Сьогодні, 18 січня, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар, яка стала чи не найбільш обговорюваною персоною серед суддівського складу Танців з зірками, святкує 36-річчя. З нагоди її дня народження, пропонуємо пригадати, якими образами Катерина вражала в ефірі легендарного шоу.

Нагадаємо, що 1+1 заявив про другий сезон оновлених Танців з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де одягаються балерини: Катерина Кухар розповіла, як сформувала власний стиль

Зі слів балерини, вбрання для кожного ефіру спеціально створювали за мірками її мініатюрної фігури: вага Катерини – 42 кг, а зріст – 161 см.

«Мої образи – це спільна творчість із командою стилістів. Мені дуже подобається перевтілюватися, адже я актриса, і в театрі граю різні ролі: від пристрасної і фатальний Кармен або Шахерезади до ніжної Мавки і Джульєтти. У перших двох ефірах я була в сережках, але після танцю Vitamin D одна загубилася, і я була змушена зняти іншу», – зізналася Катерина Кухар виданню Viva.

У першому ефірі танцювального шоу Катерина Кухар з’явилася в традиційному для себе образі «Чорного лебедя», а ось в другому ефірі несподівано перевтілилася у lady in red.  

Більш комфортно я почувалася в сукні кольору пристрасті та кохання, адже люблю червоний, – зауважила суддя.

У третьому ефірі Катерина Кухар на декілька годин стала японською гейшею.

Під час четвертого прямого ефіру Катерина сиділа у суддівському кріслі в стриманому чорно-білому костюмі.

У п’ятому випуску Танців з зірками вона вразила більш відвертою сукнею чорного кольору. Це вперше Катерина дозволила собі такий відвертий напівпрозорий розріз на грудях.

Я люблю вечірні сукні, вони підкреслюють жіночу красу, витонченість. Ефір був присвячений темі світового кіно. На мій погляд, таке витончене вечірнє вбрання ідеально підійшо би для червоної доріжки на врученні Оскара, – поділилася Кухар.

Для шостого ефіру балерина обрала ніжну сукню лавандового кольору, яку доповнила яскравою родзинкою – прикрасою ручної роботи у формі великого червоного серця.

 

Новини по темі