Катерину Кухар до сліз зворушило зізнання одного з учасників шоу «Танці з зірками»

Танці з зірками
Катерина Кухар зізналась про сумний факт в своїй біографії

Боксер Денис Берінчик розповів про важку втрату.

Поділитися:

Під час шоу «Танці з зірками» на 1+1 в своєму профайлі учасник шоу, боксер Денис Берінчик, розповів, що незадовго до проекту вони з дружиною втратили дитину.

«Я думав, що після проекту я стану вдруге батьком. До проекту у нас почалися передчасні пологи, дитина прожила 2 тижні, а потім пішла. Важко знаходити в собі сили і бути постійно з задоволеним обличчям і з посмішкою», - сказав Денис.

Після виступу боксера судді дізнавшись його історію, висловлювали йому слова підтримки, а балерина Катерина Кухар, коментуючи танець, не змогла стримати сліз. 

"Денис, повинна сказати Вам, що у нас з Вами дуже багато спільного. Розуміння без слів, танець в боротьбі за життя. Колись в моєму житті була подібна трагедія і тільки балет повернув мене назад до життя. Я хочу сказати Вам, що Ви великий молодець, що Ви своїм танцем є мотиватором для більшості людей: встати і йти далі"- сказала Катерина.

Тривалий час Катерина Кухар приховувала цей факт зі своєї біографії, але вчора її почуття і емоції взяли верх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко вперше показала свою доньку

Раніше в своєму інстаграм спортсмен викладав фото з похорон. Тоді Денис та його дружина Ліана поховали маленького сина, який з'явився на світ 16 червня. Як з’ясувалося, причиною трагедії стали передчасні пологи.

Новини по темі