KAZKA розповіла, як схудла заради партнера і про свої відчуття поряд з ним

Танці з зірками
Олександра Заріцька схудла на Танцях з зірками

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька розповіла, що вже схудла на «Танцях з зірками». А також про те, що відчуває поруч зі своїм партнером.

Поділитися:

Олександра Заріцька зізналася, що вже встигла суттєво схуднути на «Танцях з зірками». А також поділилася своїми почуттями до партнера Юрія Мєшкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий поцілунок на паркеті та пірсинг в грудях: хто вразив пристрастю у ніч Латини (відео)

Сьогодні – п’ятий ефір «Танців з зірками». Олександра Заріцька розповіла, що до цього часу вже встигла схуднути. Солістка гурту KAZKA говорить:

З початку проєкту я вже схудла десь на 12 кг. Моя перша ціль – щоб моєму партнеру було легше мене підіймати.

Заріцька Танці

Між Олександрою та її партнером явно є хімія. Це було видно неозброєним оком, коли вони після пристрасної румби поцілувалися на паркеті.

Про цей момент та про Юрія Мєшкова Саша розповідає:

Поцілунок – це була найприємніша частина, нагорода за старання. Я відчуваю себе поряд з ним дуже захищеною. Це саме те, чого я все життя хотіла.

А Юрій Мєшков коротко коментує своє ставлення до Олександри Заріцької:

Вона мені подобається.

Сьогодні, у вечір Кіно, Олександра Заріцька та Юрій Мєшков станцювали квікстеп, а Саша втілила на паркеті образ Проні Прокопівни.

Про цей образ Заріцька говорить:

Проня – це частина мене. Я вмію над собою посміятися. Я дуже хочу надихнути дівчат і хлопців, які ще трохи себе соромляться.

Дивіться шоу «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.  Квитки на наступні прямі ефіри «Танців з зірками» можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі