Кухар аплодувала стоячи хіп хопу Зіброва

Танці з зірками

Зіброманія захопила паркет Танців з зірками.

Поділитися:

Вчора на телеканалі 1+1 відбувся 2 ефір шоу . Співак Павло Зібров разом зі своєю партнеркою Марією Шмельовою виконали запальний хіп хоп. Харизматичні танці народного артиста України підкорили серця не тільки суддів, а й глядачів, і навіть найсуворіша суддя проекту Катерина Кухар аплодувала парі стоячи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слава Камінська покинула шоу Танці з зірками

Алла Кудлай, Оксана Пекун, дует Білоножків та навіть Аква Віта зараз заздрять вам, Павло. Звичайно, з точки зору балерини, ваше тіло в танці для вас іноземне, однак я вказую вам на свою пошану і аплодую стоячи, - прокоментувала виступ Зіброва Катерина.  

«У Павла Зіброва вуса - то шокуюча спокуса», - заявив Влад Яма. А MONATIK назвав хіп хоп Павла та Марії неймовірним. Дмитро також подякував Павлу за те, що він поважає молодь та її смаки, бере з неї приклад і просто любить життя:

Ви любите пізнавати нове і вчитись новому. Такі люди, як ви, і є прикладом для молоді. Дякую вам за той приклад, який дали сьогодні особисто мені. 

Глядачі Танців з зірками також оцінили старання Павла Зіброва і віддали за його виступ необхідну кількість голосів, аби він мав змогу продовжити участь у шоу і дарував усім гарний настрій та лише позитивні емоції. Дивіться новий випуск Танців з зірками вже у наступну неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Миколи Тищенка була проти його участі у «Танцях з зірками»: «Я благала його не йти туди»

Новини по темі