Ласточкін розповів, що йому порадив Зеленський напередодні Танців з зірками

Танці з зірками
Ігор Ласточкін розповів, як звертався за порадою до Володимира Зеленський напередодні Танців з зірками

Відомий комік зізнався, чи продовжить заняття танцями.

Поділитися:

Минулої неділі країна дізналася ім'я переможців нового сезону Танців з зірками. Так, блискучий кубок шоу отримали Ігор Ласточкін та . В інтерв'ю Elle.ua комік-танцівник зізнався, що геть не очікував перемоги:

«Я намагаюся тверезо оцінити свої можливості. Вважав Іраклі сильним танцюристом, гідним першого місця», — відповів Ласточкін.

Зі слів Ігоря участь у шоу подарувала йому неймовірні емоції, однак продовжувати заняття танцями наразі він не збирається:

«Займатися регулярно танцями, напевно, не буду. Але якщо десь на зйомках потрібно буде станцювати, я із задоволенням потренуюсь і станцюю. З Ілоною не домовлявся. У неї зараз, як і в мене, багато справ з'явилося, які ми не встигали доробити під час проекту. Упевнений, зараз усі діти хочуть танцювати в її студії».

Комік зізнався, що довгі, виснажливі та травми намагалися зупинити його на шляху до мети.

«Ось прямо взяти і піти не хотілося, але я не припускав, що мені буде так важко. Я іноді приходив на тренування і всім своїм виглядом показував, що я дуже втомлений. А Ілона продовжувала йти до мрії», — поділився Ігор Ласточкін.

Зі слів Ігоря, він звертався до свого колеги Володимира Зеленського за порадою, адже той переміг у шоу 10 років тому:

«Перед початком проекту цікавився, як проходили його тренування. Було цікаво, як тренуються переможці цього проекту. Але нічого незвичайного в них не було, вони просто були довгими і частими».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський став суддею Танців з зірками

Повну версію інтерв'ю читайте на Elle.ua.

 

Новини по темі