Переможець Танців з зірками розповів, як після тренувань він танцював з дружиною

Танці з зірками
Ігор Ласточкін та інші учасники Танців з зірками розповіли про особисте життя

Ігор Ласточкін та інші учасники танцювального шоу розповіли, яким було життя за межами паркету.

Поділитися:

Переможець оновленого проекту Танці з зірками Ігор Ласточкін та інші зіркові пари розповіли про своє особисте життя, яке вирувало поза межами проекту, та цікаві подробиці про тренування і виступи у новому грудневому номері Viva!. Видання обрало своїх фаворитів, які з’являться на чотирьох обкладинках одного номеру.

Так, переможець сезону Ігор Ласточкін розповів чи танцював він вдома з дружиною після тренувань:

«Ми декілька раз ставали в пару. Аня запитувала, що ми сьогодні вивчили, і я їй показував. Вона була рада, що її чоловік тепер танцює».

Телеведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін розказав, як йому вдавалось поєднувати постійні репетиції з ранніми підйомами та зйомками:

«Я знав, наскільки це буде складно. Але в мені ще живий дух авантюризму, тому я хотів перевірити, на що здатний. Були моменти, коли я приходив після репетицій, і в мене залишалася година на сон. Потім я прокидався і їхав на ранкові ефіри. Танці були всюди, навіть уві сні. Дзвонив будильник, я відкривав очі і не міг зрозуміти: чи я вже репетирував сьогодні чи ще ні».

Наймолодша учасниця проекту популярна співачка Michelle Andrade нарешті привідкрила завісу щодо роману з Іраклі Макацарія.

«З Іраклі ми спілкувалися тепло, але так само, як і інші учасники між собою. Я вдячна йому за підтримку на нашому останньому ефірі, після оголошення результатів він підійшов зі словами: «Це досить неочікувано! Я вболівав за вас». Для кожного з нас це не просто шоу: три місяці ми всі жили танцями, кожен ефір ми всі намагалися перебороти самих себе».

А бронзовий призер Танців з зірками, грузинський красень, Іраклі Макацарія розповів, чи є в його житті місце для кохання.

«Зараз у мене немає стосунків. Досить часто виникають симпатії, от, наприклад, нещодавно на одному заході мені сподобалась дівчина. Завжди є ті, хто подобаються. В мене зараз мало вільного часу. Я часто казав, що мені важко почати стосунки через щільний робочий графік. Я настільки себе навантажив різними проектами, що важко уявляю, яка дівчина такий розклад витримає. Навіть, якщо між нами виникнуть почуття».

Повні інтерв’ю з учасниками Танців з зірками читайте у новому випуску глянцевого видання Viva!.

Нагадаємо, минулого тижня в суперфіналі стали відомі імена переможців проекту, які за результатами глядацького голосування і оцінок суддів набрали найбільшу кількість оцінок. Ними стала пара Ігора Ласточкіна та Ілони Гвоздьової. Срібними призерами стали Леся Нікітюк зі своїм партнером Максимом Ежовим, а бронзовими - Іраклі Макацарія та Яна Заєць.

Новини по темі