Легенда «Танців з зірками» Григорій Чапкіс повертається на проект

Танці з зірками

Видатний балетмейстер стане четвертим запрошеним суддею.

Поділитися:

Вже цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться восьмий прямий ефір «Танців з зірками». Головним гостем проекту, четвертим запрошеним суддею, стане видатний балетмейстер та Народний артист України Григорій Чапкіс. Саме він був одним з членів журі «Танців з зірками» тринадцять років тому та давав настанови зірковим учасникам. Символічно, що легенда проекту та один з найяскравіших представників класичної бальної хореографії буде судити ефір, темою якого стане «Битва за життя».

Учасники будуть демонструвати на паркеті лише танці бальної програми. А пари, які потраплять до зони ризику, боротимуться за шанс залишитися в проекті. Їм доведеться продемонструвати танець, який стане для них сюрпризом. Цього року вони не повторюватимуть номер, який перед цим танцюватимуть в ефірі, аби показати свою вправність та майстерність в інших видах хореографії. Рішення, хто з них пройде далі, прийматимуть судді, оцінюючи технічну підготовку пари.

Григорій Чапкіс розповів про враження та емоції від свого повернення у шоу.

«Стільки років минуло з перших «Танців…». Для мене повернення на проект — дуже символічне, адже я знову занурюсь в ту знайому мені атмосферу. Звісно, після перших сезонів моє суддівство не закінчилось, я продовжував їздити по різних фестивалях і конкурсах, аби оцінювати танцюристів з різних куточків світу. Але я все ж хвилююся за суддівство в проекті. Мої колеги вже встигли протягом семи ефірів оцінити старання учасників та побачити, хто як працює. Я зустріну пари вперше, усі їхні виступи будуть для мене новими. Мені важливо оцінити всіх правильно, не образивши. Але я буду справедливим»,  — прокоментував суддя.

89-ти річний Григорій Миколайович також додав, що танці й досі присутні в його житті. Завжди гарно та елегантно одягнений, стильний, активний і життєрадісний хореограф у своєму віці веде дуже активний спосіб життя. Він дав початок справжній сімейній танцювальній династії: «Мій син наразі живе в Америці, де він має свою танцювальну школу, а донька займається тією ж справою з онучкою, але в Італії. Я дуже часто відвідую їх, тому маю змогу слідкувати за новими течіями хореографії, аби пізнавати, наскільки все трансформується. Головне для мене, щоб любов до цього мистецтва жила вічно. Про це я розповідаю своїм студентам в університетах, де я викладаю. І я дуже щасливий, що «Танці з зірками» не просто розважальне шоу, а проект, який може допомогти людям знову закохатися в цей вид спорту. І батьки, які дивитимуться на красивих учасників, зірок, які за такий короткий час навчилися так гарно танцювати, можливо, захочуть, аби їхні діти були такими ж. Адже бальний танець – це не просто картинка, це естетика костюмів, ставлення партнера до партнерки, що теж безцінно в наш час. Це правило гарного тону».

Уже цієї неділі на телеглядачів чекатиме запекла боротьба учасників за місце в шоу. Конкуренція стає ще сильнішою. Так, ведучий Даніель Салем, який ще жодного разу не був в комічному амплуа, підкорюватиме запальне ча-ча-ча. Йому доведеться перебороти себе, аби станцювати цей ритмічний танець якнайкраще і довести, що він може покинути зону ризику, в яку його пара потрапила минулого разу.

Актор Михайло Кукуюк має на меті показати справжній танець, оскільки він разом зі свою партнеркою Єлизаветою Дружиніною отримує найнижчі оцінки від суддів. Для акторки «95 Кварталу» Олени Кравець, яка минулого разу також потрапила в зону ризику, цей ефір теж буде нелегким, адже цього разу вона покаже складний пасодобль. Шоумен Володимир Остапчук опанує техніку швидкого віденського вальсу. Чи зможе він залишитися «на коні» після успішного минулого виступу з Олександром Прохоровим, телеглядачі каналу дізнаються вже цієї неділі.

Ще більше запальних виступів та яскравих номерів можна побачити 13 жовтня о 21:00 на каналі 1+1. Нагадаємо, голосування за фаворитів триває весь тиждень, тому претенденти, які можуть покинути шоу можуть змінитися. Глядачі можуть активно підтримувати улюблені пари, аби врятувати кумирів. Придбати квитки на генеральні репетиції та прямі ефіри можна за посиланням.

Зірки «Танців…» чекають на твою підтримку! Голосуй у додатку 1+1 video, щоб врятувати улюблену пару від вильоту. Один суперголос у додатку 1+1 video = 8 смс!

Більше новин про учасників танцювального шоу читай на нашому сайті: 

1. Що Ксенія Мішина забороняє своєму сину

2. Ілона Гвоздьова у боді спокушає грайливим танцем (відео)

3. Олена Шоптенко стала брюнеткою

4. Катерина Кухар коронувала Володимира Остапчука

5. Смачний «кекс»: Людмила Барбір у боді відверто станцювала з Женею Котом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі