Смачний «кекс»: Людмила Барбір у боді відверто станцювала з Женею Котом

Танці з зірками
«Танці з зірками»: Людмила Барбір у боді відверто станцювала з Женею Котом | Розважальне шоу | 1+1
Фото: instagram/kot_jenya

На паркеті спалахнув вогонь!

Поділитися:

Минулої неділі, 6 жовтня, глядачі 1+1 побачили сьомий прямий ефір найвибуховішого сезону «Танців з зірками». За міжнародною традицією проекту у цьому випуску учасники обмінялися партнерами, тож шанувальники побачили 9 новоспечених пар. До слова, вперше в історії «Танців…» на паркет вийшов жіночий дует.

А для ведучої «Сніданку з 1+1» Людмили Барбір її тандем із головним спокусником паркету Женею Котом став чудовою нагодою повернутися до амплуа сексуальної штучки. Тим паче, що шанувальники телезірки не раз наголошували на тому, як вони сумують саме за цим образом Людмили.

Пристрасний дует виконав солодке ча-ча-ча та показав, що буває, коли за приготування сніданку береться нестямно закохана пара. І варто зазначити, мереживне боді та чоловіча сорочка для образу Людмили стали «вишенькою на торті».

Можна вічно дивитися, як тече вода, горить вогонь і як в такому вигляді танцює Барбір, – зауважив ведучий шоу Юрій Горбунов.

Судді погодилися з влучним коментарем шоумена, тож, цілком передбачувано, пристрасна пара опинилась серед лідерів сьомого прямого ефіру.

Повний виступ Людмили Барбір та Жені Кота дивися у відео:

Більше цікавих новин про «Танці з зірками» читай тут:

1. «Мені подобається відчувати біль»: Інтерв'ю з Дмитром Дікусаром

2. Ксенія Мішина зізналась у стосунках з одруженим чоловіком

3. Надихнулася MARUV? Катерина Кухар вдягнула латекс

4. Влад Яма пристрасно поцілував Катерину Кухар (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі