Леся Нікітюк отримала трійку від Влада Ями та опинилася в самому низу турнірної таблиці

Танці з зірками

Учасниця Танців з зірками відреагувала на низьку оцінку судді.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили 3 ефір нового сезону . Боротьба між учасниками стає все запеклішою. Телеведуча Леся Нікітюк та її партнер Максим Єжов виконали запальну самбу. Першим прокоментував виступ зірки Влад Яма. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Зібров покинув шоу Танці з зірками

Ти стоїш класно, а коли танцюєш - потрібно закривати стопи, закривати коліна, закривати ноги, - прокоментував виступ Лесі Влад. 

На такий коментар зірка відповіла Владу: «Рота треба закривати». Схоже, Влад образився на слова Лесі і поставив їхній парі лише 3 бали. Таким чином, пара Леся та Максим опинилася на самому низу турнірної таблиці. 

«А ти мстивий, Владе» - так прокоментувала рекордно низьку оцінку хореографа Оля Полякова на балконі.

Після виступу на своїй сторінці в Інстаграм Леся Нікітюк опублікувала відео у сторіз із коментарем такої оцінки Влада Ями:

«Ми щойно виступили, і я хочу сказати, що вислови Влада Ями в мою сторону вже третій ефір під ряд були некоректними. Бо він чоловік, який багато років танцює, а я на сцені третій раз. Це несправедливо - до мене так висловлюватись». 

Не зважаючи на низький загальний бал, Леся та Максим продовжують боротьбу у шоу, дякуючи підтримці глядачів. Як розгортатимуться події далі - дивться вже наступної неділі о 21:00 у новому випуску Танців з зірками на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія травмувався під час репетиції

Новини по темі