Павло Зібров покинув шоу Танці з зірками

Танці з зірками
Павло Зібров покинув шоу Танці з зірками

Павло Зібров та Марія Шмельова вибули з проекту за результатами глядацього голосування

Поділитися:

Пара Павло Зібров та Марія Шмельова, попри вдалі виступи на попередніх ефірах та гарячу підтримку глядачів, вибули з проекту Танці з зірками під час третього прямого ефіру шоу, що відбувся у неділю, 9 вересня.

Павло "Зібрембо" та чарівна Марія стали третьою парою, що вибула. До цього шоу вже покинули Слава Камінська та Ігор Кузьменко і Злата Огнєвіч та Дмитро Жук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Який танець вам сподобався найбільше? Проголосуйте за свого фаворита!

Зібров, який танцював у шоу після травми коліна, розповів, що зовсім не шкодує і подякував проекту за яскраві емоції та цікавий досвід

Я схуд на 7 кг, відчув, що в мене є м'язи, а ще я підріс на 2 см! - сказав Павло Зібров після оголошення оцінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Зібров розповів про підтримку родини у шоу Танці з зірками

Всього 12 пар виконали свої номери цього вечора на паркеті. 

За результатами оцінок суддів, турнірну таблицю очолили Маша Єфросиніна з Максимом Леоновим та Павло Вишняков з Юлією Сахневич, а нижню сходинку посіла пара Лесі Нікітюк з Максимом Єжовим. 

Проте, за результатами глядацього голосування до зони ризику потрапили інші пари: Аніта Луценко та Олександр Прохоров, Павло Зібров та Марія Шмельова, Микола Тищенко та NANA.

Зрештою, Аніта та Олександр отримали імунітет, а інтрига розгорнулася навколо пар Зіброва та Тищенка. І зараз вже відомо, хто вибув та залишив шоу 9 вересня. Як з'ясувалося, найменше голосів глядачі віддали парі Павла Зіброва та Марії Шмельової, тож парі довелося залишити проект. 

А хто наступним залишить головний паркет країни, дізнаєтесь у Танцях з зірками вже за тиждень, у неділю, 16 вересня, о 21-00 на каналі 1+1! Не пропустіть наступний прямий ефір шоу, адже боротьсба стає більш запеклою, а танцювальна техніка артистів покращується щодня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Зібров прокоментував, чи не завадить травма коліна танцям на паркеті

Новини по темі