Леся Нікітюк рекомендує: Як зберегти свіжість шкіри під час польотів

Танці з зірками
Як доглядати за шкірою під час польотів: Поради Лесі Нікітюк
Фото: @lesia_nikituk

Цінні лайфхаки від відомої ведучої.

Поділитися:

Телеведуча Леся Нікітюк — активна мандрівниця. Вона чудово знається на тому, як тримати себе у гарній формі після перельоту, тож ділиться з цього приводу цінними порадами зі своїми прихильниками.

«І чому шкіра після польоту стає помітно сухішою? Тому що в літаку вологість повітря значно нижча від звичної для більшості з нас. Якщо норма 40-60%, то на борту літака вона всього лише 20%», — пояснила Нікітюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк: Цікаві факти про учасницю Танців з зірками

БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ

«У будь-який політ візьміть із собою бальзам для губ, адже це перша зона, яка відреагує на сухість повітря», — говорить Леся.

ЖОДНИХ ІН’ЄКЦІЙ ТА ПІЛІГНГІВ

Зірка дуже не радить робити хімічні пілінги напередодні вильоту.

ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ

«Перед вильотом нанесіть під крем зволожувальну сировотку», — наголошує зірка. До того ж радить використовувати тональний крем виключно з SPF.

БАГАТО ВОДИ

Леся Нікітюк радить пити багато води – і не лише під час польотів.

«За день випиваю приблизно два літри. Обожнюю пити воду. Коли люди говорять, що неможливо пити так багато, я відповідаю – це справа звички. Одного разу привчивши себе, отримаєте користь на все життя», – розповіла ведуча.

Нагадаємо, що 26 серпня глядачі 1+1 побачать Лесю Нікітюк на паркеті Танців з зірками. Саме під час прямого ефіру ви дізнаєтеся, хто стане її танцювальним партнером.

Новини по темі