Леся Нікітюк станцює в образі Діти фон Тіз, а Сенічкін та Цибульська стануть містером та місіс Сміт

Танці з зірками

Цієї неділі о 21.00 на телеканалі «1+1» глядачі побачать третій прямий ефір оновленого проекту «Танці з зірками», темою якого стане «50 відтінків кохання».

Поділитися:

Дванадцять пар, які залишились у проекті, поділяться особистими історіями та покажуть нові танці, присвячені романтичним почуттям.

Конкуренція між зірковими парами невпинно росте, тому кожен з учасників намагатиметься вразити глядачів новими танцювальними па.

Видовищні та яскраві номери для пар створюють режисери-постановники проекту Наталя Ровенська, Наталя Лисенкова та Марія Григоращенко.

під час третього ефіру перевтілиться у всесвітньо відому королеву бурлеску Діту фон Тіз, виконавши танець у величезному келиху. Іраклі Макацарія та Яна Заєць станцюють ча-ча-ча у стилізованому ретро номері, а Микола Тищенко та Нана закружляють у ритмі диско.

та Яна Цибульська перетворять на містера та місіс Сміт, а Аніта Луценко та Олександр Прохоров станцюють ніжний вальс у містичному номері під пісню «Я піду в далекі гори». Павло Вишняков та Юля Сахнєвіч занурять глядачів у історію кохання Квазімодо та Есмеральди із Notre Dame de Paris.

Денис Берінчик влаштує танцювальний бій із Катериною Бєлявською у рингу, збудованому на паркеті «Танців з зірками». Під час виконання складних бойових елементів номеру будуть задіяні каскадери.

Компанію незмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі складе співачка Оля Полякова. Вона першою дізнається про враження учасників після власних виступів та оцінок суддів.

Нагадаємо, під час минулого випуску одразу дві пари залишила легендарний паркет проекту: Слава Камінська та Ігор Кузьменко вибули через травму спини співачки, а Злата Огнєвіч та Дмитро Жук – за результатами оцінок журі та глядачів.

Хто із зірок стане лідером третього ефіру, а хто буде змушений залишити проект, вирішать глядачі шляхом телефонного та смс голосування, а також судді проекту MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія розповів, як любить проводити вільний час

Дивіться «Танці з зірками» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1». Відкрито продаж квитків на ефіри.

Другий випуск проекту «Танці з зірками», які і перший, пройшов з високими показниками телеперегляду. Частка програми склала 16.3% за аудиторією 18-54 (Україна) і 21.2% - по 18-54 (50К+). Продукт був лідером слоту. За аудиторією 18-54 (50К +) рейтинг «Танців з зірками» склав 5.2%. Таким чином, випуск став найбільш рейтинговим продуктом на українському ТБ за тиждень.

Новини по темі