Леся Нікітюк танцювала вальс з травмованим ліктем

Танці з зірками

Зірка вийшла на паркет з пов'язкою на руці.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили 2 ефір нового сезону . Телеведуча Леся Нікітюк та її партнер Максим Єжов станцювали ніжний віденський вальс. Через травму ліктя, яку Леся отримала під час дебютного виступу у Танцях з зірками, зірка була змушена вийти на паркет у пов'язці. Та все ж Леся та Максим зуміли гідно виступити й, дякуючи підтримці глядачів, залишитись у нашому шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слава Камінська покинула шоу Танці з зірками

Вальс вийшов кращим, ніж я очікував. Ви крокуєте правильний шляхом. Можливо, трохи повільніше, ніж декілька інших пар, але це схвально. Коли партнер тебе підіймає, ти стаєш легшою, - відповів на виступ Лесі Влад Яма. 

MONATIK назвав Лесю Нікітюк тендітною та незламною. Дмитро зізнався, що коли побачив інформацію про травму Лесі, був заінтригований, чи вийде зірка на паркет. Після того як Леся вже ж виконала вальс, Дмитро заявив, що пишається нею і вважає Нікітюк сильною людиною. 

Завдяки підтримці глядачів пара Леся та Максим залишається у шоу Танців з зірками і вирушає готуватися до третього ефіру. Не пропустіть наступний випуск проекту вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві пари залишили Танці з зірками у другому ефірі

Новини по темі