"В нашій родині жінки — це найдорожче", — Максим Чмерковський зворушено коментував виступи учасників шоу "Танців з зірками" на сімейному ефірі

Танці з зірками
Максим Чмерковський розказав, що жінки у його сім’ї – це найдорожче

Як Максим Чмерковський коментував виступи учасників шоу "Танців з зірками" на сімейному ефірі.

Поділитися:

Після номеру Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова з бабусею Олександри, суддя шоу «Танці з зірками» Максим Чмерковський розказав, що жінки у його сім’ї – це найдорожче:

У нашій сім'ї жінки – це найдорожче. Моя бабуся говорила завжди, що наш талант (мій та мого брата) до танців – це від неї. І я сьогодні дуже багато б віддав, щоб станцювати з нею. Я вам дякую за це. Можна я вас обійму. Я скучив за своєю, ви – супер.

Неймовірно розчулив Чмерковського виступ Артура Логая разом із дружиною та двома синами:  

Це дуже зворушлива тема, мені цей сюжет не знайомий, я ніколи не брав участі в такому плані шоу, де ти з родиною зірки маєш танцювати, це неймовірно. Мені дуже саме це почуття знайоме. Я вже третій тиждень не бачив сина, не бачив жінку. Я так зворушився на початку. Я навіть не помітив цього танцю, мені все сподобалося. Артур, хочу сказати, що діти на тебе на 100% схожі енергією. Ти себе вже показав, як професійний актор, тут ти себе показуєш як неймовірний танцюрист, а сьогодні для мене ти чудовий тато. Для мене це найважливіше, що може бути у житті. Продовжуй в тому ж дусі.

Чмерковський з дружиною і синомФото: Instagram/petamurgatroyd

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я хочу, щоб мій старший син не відчував того, що відчував я", — Артур Логай про своїх розлучених батьків та любов до синів від різних шлюбів

Максим Чмерковський дуже зворушливо порівняв танець і сімейне життя, коментуючи виступ Костянтина Войтенко: "Я одружений з професійною танцівницею. Для мене сімейне життя – це якийсь пасодобль чи румба, залежно від настрою. Будь-який танець, він не досконалий, ніколи. Над ним треба завжди працювати. Я зі своєю дружиною із задоволенням йду та беру урок танцю, у цьому щось є. Просто проведи паралель, зрозумійте, наскільки вам важливий ваш спільний танець. Це чисто від серця, я не вигадував. Я дивлюся на вас: мені хочеться бачити вас у фіналі, мені хочеться бачити вас переможцем". 

Насамперед мені хочеться бачити, щоб ось це пройшло і щоб почалася румба, почався джайв, і більше не було в сімейному житті пасодобля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це сталося: дружина Войтенка вибігла на паркет після драматичного танцю Костянтина

Нагадаємо, шоу "Танці з зірками" у десятому ефірі покинула пара Олександра Заріцька та Юрій Мєшков. 

Новини по темі