Маша Єфросиніна розповіла про найголовніші події в її 2018-му

Танці з зірками
Маша Єфросиніна: Топ-5 головних подій у 2018 році
@mashaefrosinina

Досягнення та яскраві моменти з життя ведучої за минулий рік.

Поділитися:

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна поділилася однією зі своїх традицій — на початку січня підбивати підсумки року, що минув. У своєму відеоблозі на YouTube зірка розповіла про 5 найголовніших подій в її житті протягом 2018-го.

Почала розвивати YouTube-канал

Рік тому Маша Єфросиніна записала своє перше відео в рубриці «Моя п’ятірочка» та виклала його в інтернет. Пілотна версія виявилася настільки цікавою, що стала повноцінним першим випуском. Позитивна реакція аудиторії не змусила себе чекати, тому канал почав стрімко розвиватися.

Саме в 2018-му році на YouTube-блог Маші Єфросиніної підписалося 100 000 користувачів.

Стала послом ООН

Навесні ведуча отримала статус почесного посла фонду ООН з питань народонаселення в Україні. Маша зізналася, що подія стала для неї справжнім сюрпризом і буквально перевернула світогляд. На думку зірки, це вкотре доводить, що добрі справи, виконані «на совість», завжди повертаються до тебе з винагородою. Маша Єфросиніна пообіцяла працювати в 2019-му році ще більше.

Взяла участь у Танцях з зірками

Головне танцювальне шоу країни стало для Маші справжнім викликом. Участь у Танцях з зірками дозволила подивитися в очі власним страхам та комплексам. Незважаючи на те, що для неї, людини, яка звикла завжди бути в усьому першою та перемагати, проект став справжнім стресом, вона дуже йому вдячна.

«Усі мої страхи розбилися об одну важливу річ: світ не звалився. Іншопланетяни не захопили планету. Мої діти в мені не розчарувалися і стали любити ще більше. Чоловік на мене дивиться з повагою. А всі друзі розуміють, наскільки я змінилася, — ділиться Маша Єфросиніна. — Мені здається, я стала набагато легшою, набагато простішою.

Я дуже сильно змінила ставлення до себе. Мені це подобається, мені з цим комфортно.

Зібрала рекордну суму на Charity Weekend

Спільно з фондом Твоя опора, Валерією Татарчук та Ольгою Балабан, проекту Charity Weekend вдалося у 2018-му зібрати рекордні 4 млн. грн. Рентген-аппарат, який придбали на зібрані кошти, подарував шанс на життя тисячам новонароджених діток з вадами.

Знялася в фільмі

Восени Маша Єфросиніна знялася у затишній сімейній комедії Пригоди S Миколая. Зірка розповіла, що в захваті від зйомок та від того, що вдалося переконати глядачів у існуванні казки.

«Я дуже старалася. Буду вчитися і розвиватися далі. Це моя нова амбітна задача », — зворушливо розповіла Маша.

Наостанок ведуча порадила всім також згадати найщасливіші моменти року, який минув. Вона впевнена: це допоможе повірити в себе та підніме настрій!

Більше цікавого про найвизначніші події в житті Маші Єфросиніної у 2018-му році дізнаєтеся з відео:

Новини по темі