Маша Єфросиніна вразила неординарним вбранням в арабському Луврі

Танці з зірками
Маша Єфросиніна в стильному образі в Луврі в Абу-Дабі (фото)
Фото: @mashaefrosinina

Ведуча влаштувала культурний похід із сином.

Поділитися:

Учасниця Танців з зірками Маша Єфросиніна продовжує відпочивати з сім’єю в Абу-Дабі. Учора зірка разом із сином Олександром змінила сонячний пляж на неймовірний арабський Лувр. Своїми емоціями від такого культурного походу Маша поділилася в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Запальничка!»: Єфросиніна з чоловіком та сином розвеселила мережу енергійним танцем

«Лувр в Абу-Дабі — диво архітектурного мистецтва — сучасна будівля, дуже простора (або, як кажуть, «з повітрям»), витончена і легка... З фантастичним куполом у вигляді плетіння, що символізує єднання арабського світу! Все дуже сучасно, дуже... Але, як не дивно, статуї єгипетських фараонів, роботи Да Вінчі, Клода Моне та Уістлера вписалися в сучасний Лувр, як рідні», — із захватом написала Єфросиніна.

Однак підписників популярної ведучої не стільки зацікавили розповіді про Лувр в Абу-Дабі, скільки її вбрання. Для зустрічі із мистецтвом Маша обрала стильний легкий комбінезон у чорну смужку, декорований пір’ям. Її образ доповнили чорні мюлі, сонцезахисні окуляри та довгі геометричні сережки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) on

«Який крутий костюм!», «Дуже стильно! Просто вау!», «Ви просто бомбастична!» — коментують фото  прихильники Єфросиніною. Щоправда, деякі підписники зізнаються, що неординарне вбрання не припало їм до смаку.

Новини по темі