Маша Єфросиніна заінтригувала партнером-красунчиком

Танці з зірками

Учасниця Танців з зірками показала, з ким вийде на паркет.

Поділитися:

Глядачі 1+1 з нетерпінням чекають на прем'єру нового сезону . У першому випуску танцювального шоу ми нарешті дізнаємось, з ким вийдуть на паркет найяскравіші зіркові учасники. Тим часом учасниця 2 сезону оновлених Танців з зірками Маша Єфросиніна не припиняє розбурхувати уяву шанувальників. На своїй сторінці в Інстаграм відома українська ведуча опублікувала світлину зі своїм партнером на паркеті, однак не показала його обличчя, заінтригувавши усіх. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слава Камінська замилувала знімками сина і доньки

 

A post shared by Masha Efrosinina (@mashaefrosinina) on

Погодьтесь, партнер у мене симпатичний, - підписала фото зірка. 

Прихильники Маші засипали ведучу коментарями зі своїми здогадками про те, хто її партнер-красунчик: «Мені здається це Ігор Кузьменко; Нехай це буде Женя Кот!; Я гадаю, це Дмитро Чаплін», - пишуть користувачі. 

З ким танцюватиме Маша Єфросиніна - стане відомо вже у 1 прямому ефірі Танців з зірками, який відбудеться вже цієї неділі, 26 серпня о 21:00. Нагадуємо, що оцінювати виступи зіркових учасників та їх партнерів будуть тренер «Голосу.Діти» MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Ведучим сезону став Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У переможця Танців з зірками Ігоря Кузьменка народилася донька

Новини по темі