Маша Єфросиніна зізналась, чи вдалось їй розкрити свою сексуальність у Танцях з зірками

Танці з зірками
Учасниця Танців з зірками Маша Єфросиніна розповіла, чи змогла відкрити власну сексуальність у шоу

Учасниця Танців з зірками розповіла про стосунки з партнером.

Поділитися:

В ексклюзивному інтерв'ю для 1plus1.ua учасниця нового сезону , відома телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як склалися стосунки з партнером Максимом Леоновим, а також зізналась, чи змогла розкрити свою ніжність й жіночність у танцювальному шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий Лебідь Єфросиніна сміливо кинула виклик Чорному – Катерині Кухар

«У першому ефірі була дуже пристрасна румба. Коли я йшла на це, не очікувала, що вона буде настільки пристрасною. Я дуже хвилююсь. Не те, щоб я боялась показувати свої емоції, але так, для мене трохи дивно показувати свою сексуальність на всю країну. До цього це була прерогатива лише мого чоловіка», - з посмішкою розповідає Маша. 

Маша Єфросиніна також розповіла, що під час дебютного номеру у Танцях з зірками у залі її підтримували тільки близькі подруги. Маша зізналася, що поруч із чоловіком занадто розслабляється, а під час виступу цього не можна допускати. 

Я не можу зібратися. Він на мене так діє, що мені одразу хочеться на ручки, щоб він мене обійняв і кудись поніс, бажано, під ковдру, - ділиться Маша. 

Крім того, ведуча прокоментувала свої стосунки з партнером Максимом Леоновим. Маша розповіла, що їх об'єднує дружба, і вона ще жодного разу не пошкодувала, що їй дістався саме цей партнер:

Він мені дуже допомагає. Він фантастичний тренер. Мені пощастило вдвічі, тому що він тренує мене професійно. 

Який танець виконають Маша та Максим у новому випуску Танців з зірками - поки залишається таємницею. Не пропустіть грандіозний ефір танцювального шоу вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Єфросиніна зачарувала сукнею з глибоким вирізом

Новини по темі