Мені зараз комфортніше, ніж у 18 років – Наталя Холоденко розповіла, як полюбити себе

Танці з зірками
Як полюбити себе: секрет Наталії Холоденко

За словами психолога, головне – посміхатись собі.

Поділитися:

На своїй сторінці в Instagram екс-учасниця «Танців з зірками», психолог Наталія Холоденко розповіла, як себе полюбити. За її словами, вона все життя вчиться бути привабливою жінкою.

Холоденко зауважує, що заради любові до себе варто припинити постійну критику та самоприниження, усе інше – підкаже природа. Головне – це радіти перед дзеркалом, тримаючи зубну щітку в руках.

«Можна бути дуже різною жінкою – величною, шляхетною, наївною дівчинкою, турботливою матусею, своїм хлопцем... Цих станів – сотні. Для мене ж головне – коли сама собі посміхаєшся і радієш, стоячи вранці перед дзеркалом із зубною щіткою в руках» – каже психолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Холоденко у міні-шортах похизувалася стрункими ніжками

Наталя ділиться з читачками, що сама про це тривалий час не думала, однак її жіночність стала розвиватись, як побічний ефект психотерапії.

«Зараз спостерігаю за собою і радію. У мене відчуття, що я молодію. Я подобаюся сама собі. Зараз мені комфортніше, ніж у 18 років. З'явилася якась внутрішня цілісність, сміливість, чесність», – відверто розповіла зірковий психолог.

Нагадаємо, що Наталія Холоденко під час участі у шоу Танці з зірками 2017 втратила більше десяти кілограмів ваги. Після проекту психолог продовжила тренуватись та правильно харчуватись. І визнала, що її життя повністю змінилося на краще.

Новини по темі