«Мені здається, що Юрі Горбунову час і самому взяти участь у «Танцях з зірками», – ведучий Тімур Мірошниченко

Танці з зірками
Чи буде Тімур Мірошниченко учасником чи ведучим "Танців з зірками" наступного року? Коментар Мірошниченка у "Твоєму дні"

Ведучий Тімур Мірошниченко розповів, чи хоче брати участь у наступних «Танцях з зірками».

Поділитися:

Ведучий шоу «Твій день» Тімур Мірошниченко, який вчора був ведучим балкону на «Танцях з зірками», натякнув, чи хоче брати участь у наступному сезоні шоу. І в якості кого: танцівника чи, можливо, ведучого?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками: стало відомо, хто покинув шоу в дев'ятому ефірі

Юрій Горбунов про Тімура Мірошниченко вчора на ефірі «Танців з зірками» сказав:

Це людина, якій я, як діамант, передав проєкт «Маскарад».

Нагадаємо, що перший сезон головного шоу суботи «Маскарад» вів саме Юрій Горбунов, але цього року ця місія перейшла до Тімура Мірошниченка. Дивіться, як Тімур Мірошниченко розповідає про роботу над шоу «Маскарад»:

Чи повернеться Тімур Мірошниченко на «Танці з зірками» наступного сезону? Ведучий сказав, що не виключає можливості участі у головному танцювальному шоу країни у різних ролях. Тобто натякнув на те, що може не лише танцювати, а й стати ведучим.  Тімур з посмішкою зазначив:

Мені здається, що Юрі Горбунову час і самому взяти участь у «Танцях з зірками».

Мірошниченко зауважив, що було би цікаво побачити Юрія Горбунова на паркеті у якості учасника. Очевидно, натякаючи на те, що ведучим шоу може стати саме він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 2021: всі виступи учасників у дев'ятому ефірі (ВІДЕО)

Також стало відомо, що танцями почала займатися співведуча Тімура Мірошниченка у «Твоєму дні» Стася Ровінська. Чи побачимо ми її на паркеті у наступному сезоні шоу? Інтригу ведуча не розкриває але зізнається:

Я фанатка «Танців з зірками».

Дивіться відео з шоу "Твій день" про 9-й ефір "Танців з зіркками", на якому Тімур Мірошниченко був ведучим балкону:

Дивіться шоу «Танців з зірками» щонеділі о 21:00 на каналі 1+1. Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі