«Мертві бджоли» загуділи по-новому: Зібров подарував легендарній композиції сучасне звучання

Танці з зірками
Павло Зібров «Мертві бджоли»

З перших нот пісня змушує піднятися й затанцювати!

Поділитися:

Екс-учасник нового сезону , народний артист України Павло Зібров разом із українським продюсером та музикантом Julik представив нову версію легендарної композиції «Мертві бджоли». Нове аранжування пісні настільки запальне й веселе, що змусить кожного танцювати й бути на позитиві!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Зібров розповів про підтримку сім'ї у шоу Танці з зірками

«Ми з командою сконтактувались і домовились про зустріч. Обговоривши певні нюанси та обравши пісню, очікували на вокальну партію. Вона прийшла одразу на наступний день після зустічі. Ось на цьому моменті, я переконався наскільки професійним є Павло Зібров! Вокальна партія була записана із першого дублю. Я не знаю, чи хтось із артистів, особливо молодих, зможе записати вокал із першого дублю», - розповів Julik після знайомства із Павлом Зібровим.

«Це чудово, що я познайомився з Юліком та його командою! Хлопці дуже професійно підійшли до питання нашої співпраці. Надати друге дихання легендарній пісні - це дуже непросте завдання, але вони впоралися із ним на найвищому рівні! Як на мене - вийшло просто бомбезно», - прокоментував Павло.

Окрім пісні, новоспечений тандем презентував й лірик-відео, що повністю відображає настрій композиції. Насолоджуйтесь переглядом!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павло Зібров прокоментував, чи не завадить травма коліна танцям на паркеті

Новини по темі