Michelle Andrade прокоментувала чутки про роман з Іраклі Макацарія

Танці з зірками
Michelle Andrade розповіла про Танці з зірками та чутки про стосунки з Іраклі
ELLE.ua

Учасниця Танців з зірками дала відверте інтерв'ю.

Поділитися:

На проекті Танці із зірками співачка Michelle Andrade танцює з срібним призером минулого сезону Женею Котом. Влад Яма називає цю пару «органічною» і «смачною». Як їй вдається все встигати, з ким би хотіла станцювати в фіналі і як ставиться до пліток про роман з Іраклі Макацарія Michelle Andrade розповіла у інтерв'ю журналу ELLE.ua.

Ви були знайомі з Женею до проекту і як складаються взаємовідносини зараз?

- З Женею ми познайомилися, коли він в минулому сезоні танцював з Надею Дорофеєвою, а я приходила в павільйон її підтримати. Коли ми вже почали репетирувати, я його дуже соромилася! Але після такої кількості часу, проведеного удвох, збентеження пройшло. Ми завжди з ним на зв'язку, в перервах між тренуваннями обідаємо, балакаємо, дивимося ролики з різними танцями, надихаємо один одного і мотивуємо. Я згодна з Владом Ямою: ми з Женею доповнюємо один одного і в житті, і на паркеті. А «смачна» наша пара тому, що кожен номер ми просочуємо емоціями і не боїмося експериментувати.

Чи не боялися ви з самого початку порівнянь з Надею Дорофеєвою?

- Я думаю про танці, а не про порівняння. Адже це новий сезон, і ми з Женею створюємо свою танцювальну історію, розкриваємо один одного по-новому.

Які поради щодо участі в проекті дають вам продюсери Потап та Ірина Горова?

- Ще перед стартом Танців із зірками Потап сказав мені: «Дерзай, Мішель, настав твій час!» Він постійно надихає мене. З Ірою ми обговорюємо ще й різні жіночі штучки: костюм, зачіску, макіяж, образ і емоції в номері.

У мене найкрутіша команда: вони в усьому мене підтримують, вселяють сили і впевненість!

 Як змінився ваш робочий графік, скільки часу ви приділяєте репетицій?

- До початку проекту я поєднувала регулярні заняття спортом, виступи, фотосесії, зйомки, ведення чарту на телеканалі. При цьому графік був більш нормований. Зараз робочі будні стали більш насиченими: до всього додалися ще й зйомки у фільмі «Продюсер», які найчастіше тривають всю ніч до ранку. І якщо в інших учасників Танців із зірками є тиждень на підготовку, то я можу виділити 2-3 дні. Тоді ми щодня проводимо в залі 10-11 годин з невеликою перервою на обід. Іноді мені здається, що я потрапила в країну з іншим часовим поясом: сплю, коли інші люди не сплять, і проявляю активність з настанням ночі. Загалом, у мене зараз справжній «зоряний» графік.

І як з таким списком справ вам вдається все встигати?

- Сама не розумію. Думаю, важливо правильно розподіляти свій час: планувати день, вести графік.

Мене дуже виручає календар в телефоні з нагадуваннями.

 Кого на Танцях із зірками вважаєте своїми головними конкурентами? З ким би хотіли опинитися в фіналі?

- Не люблю слово «конкуренція»: воно відразу викликає у мене негатив. Можу сказати, що є сильні учасники, які з кожним ефіром показують зростання. Нашу пару я також вважаю сильною і достойною фіналу. Лідери будуть визначатися з кожним наступним ефіром. Мені було б цікаво опинитися в фіналі з Анітою Луценко, Іраклі Макацарія і Ігорем Ласточкиним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Танців з зірками Michelle Andrade: Цікаві факти з життя популярної співачки

Вам 21 рік. Як ви ставитеся до того, що учасники шоу неодноразово називали вас «малишкою»?

- Ставлюся як до компліменту. Адже в Болівії «малишкою» називають яскраву, гарячу і привабливу дівчину. До того ж я малишка з гарячим україно-болівійським характером! Сподіваюся, після танцю «Бурлеск» вже ні у кого не залишилося сумнівів з цього приводу. Наша пара - свіжий ковток на проекті.

Який з чотирьох образів став вашим улюбленим?

- Всі чотири костюми відображали різні грані мене. У платті для першого випуску відчувала себе справжньою latinos. Look в хіп-хопі був дуже близький до мого стилю - жіночний oversize, затишний і незвичайний. У третьому ефірі завдяки красивій сукні в підлогу я була справжньою принцесою-феєю. А в «Бурлеску» відчувала себе дівою, яка виступає на сцені. Це плаття особливо запам'яталося, бо важило близько 7 кг, а бісерини під час танцю подряпали Жені руки.

А який номер виявився найскладнішим?

- Я думала, що все буде набагато легше! Але кожен танець складний по-своєму. І не стільки фізично, скільки емоційно: його потрібно прожити, внести частинку себе. Пасодобль виявився для мене справжнім випробуванням.

За три дні потрібно було освоїти абсолютно нову техніку, і все це, за задумом номера, з жорстким і ніжним характером одночасно.

Саме цей танець ви присвятили колишньому коханому, який колись зробив вам боляче. Чому ви вирішили поділитися особистою трагедією на всю країну?

- Я не побоялася відкритися, тому що моя історія може комусь допомогти. Вона в минулому, мені вже не так боляче. Я пережила це в своїй пісні Musica, а завдяки участі в проекті розповіла ще й в танці.

Що би ви порадили дівчатам, які опинилися в подібній ситуації? Як пережити розставання?

- Класний рецепт від розбитого серця - час, він все лікує. Не потрібно страждати, краще проводити дозвілля зі «своїми» людьми, займатися улюбленою справою, читати книги, розвиватися, отримувати позитивні емоції від кожного дня.

Чи відкриті ви зараз до нових відносин? Які чоловічі якості для вас найважливіші?

- Зараз я зосереджена на творчості і Танцях із зірками. Але якщо на моєму шляху з'явиться гідний хлопець - моє серце відкрите. Змінюється світ навколо, змінююся я, стаю більш вимогливою до самої себе і до тих, хто поруч. Але головне, що я ціную - це щирість.

За лаштунками ходять плітки, що Іраклі Макацарія по-особливому підтримує вас на проекті. Як ви до цього ставитеся?

- Не варто боятися пліток, коли знаєш правду. Мені, як будь-якій дівчині, приємна увага з боку чоловіка.

Відкрийте завісу: чого очікувати від вас в наступному ефірі?

- Я розповім про дуже важливий момент у своєму житті і відкрию в танці душу.

Наступний випуск нового сезону проекту Танці з зірками глядачі зможуть побачити цієї неділі, 23 вересня, о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі