Michelle Andrade розповіла, чим вразить на Танцях з зірками (відео)

Танці з зірками

До того ж співачка просвистіла мелодію Танців – і це треба чути!

Поділитися:

Michelle Andrade – наймолодша учасниця нового сезону Танців з зірками – свого часу займалася волейболом та гімнастикою. Тож багатьом, на перший погляд, може здатися, що вона доволі підготований до шоу «боєць». Однак дівчина запевняє – на Танцях вона хоче вийти на новий рівень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Танців з зірками Michelle Andrade: Цікаві факти з життя популярної співачки

«Дивуватиму трюками! Опаную нові стилю танцю. Хочу показати, як ми вміємо, як можемо! Тільки вперед – до перемоги (усміхається)!» – розповіла співачка 1plus1.ua.

Справді цікаво, якими трюками вразить Мішель, адже до них вона залюбки вдається під час своїх концертних виступів. До того ж співачка хотіла би додати «перчинки» шоу виконанням якогось болівійського танцю. «Думаю, це було би гаряче!» – вважає україно-болівійська красуня.

Також зірка зізналася, що найбільше хоче виконати на паркеті Танців румбу.

Це чуттєвий, повільний танець, у якому можна показати свої почуття.

До всього, Мішель продемонструвала свій талант, просвистівши «рядок» із головної мелодії Танців з зірками. Як це було, дивіться у відео, що вище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував продаж квитків на новий сезон Танців з зірками

Нагадуємо, що 26 серпня 2018 на 1+1 стартує новий сезон Танців з зірками. Наразі лишається інтригою, з ким у парі вийде на паркет Michelle Andrade.

Суддями танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

Новини по темі