Микола Тищенко: 10 фактів із життя нового учасника Танців з зірками

Танці з зірками

Дізнавайтеся більше цікавого та несподіваного про відомого ресторатора.

Поділитися:

Микола Тищенко прийняв виклик співачки Michelle Andrade. І вже 26 серпня 2018 побачимо його на головному паркеті країни. Наразі ж знайомимося ближче з новим учасником Танців з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував продаж квитків на новий сезон Танців з зірками

1. Відомий ресторатор та ведучий народився в Києві, закінчив Київський інженерно-будівельний інститут за спеціальністю інженер-механік.

2. Перший капітал заробив в Італії, де прожив три роки.

3. Микола Тищенко – цілеспрямований чоловік, який із задоволенням пізнає нове. Як ось володіє кількома іноземними мовами – розмовною англійською, французькою, іспанською та італійською.

Усе моє багатство полягає в моїх знаннях. І знання, помножені на міцне здоров'я і сильний дух, породжують успіх.

4. Одружений із 23-річною красунею Аллою Барановською. Пара виховує маленького сина Давида. Це вже третій шлюб Миколи. Також у нього є син Данило – від другої дружини, Міс Україна-2008 Ірини Журавської.

«Я живу на роботі, але як тільки з'являється можливість, завжди присвячую весь вільний час сім'ї», – поділився Тищенко.

5. Любить тішити дружину квітами. На день народження коханої подарував їй 1001 троянду.

6. Микола – турботливий тато. В одному з інтерв’ю він розповів, як піклувався про новонародженого сина: «Я ж з малюком із перших днів. Був із ним увесь час з моменту народження, тримав на руках, заколисував, доглядав за ним. Алла відновлювалася і набиралася сил після пологів, а я тим часом займався сином. І встановлював статус quo: хто в нашому тандемі головний (усміхається)».

7. 46-річний красень є майстром спорту з дзюдо. Тож не дивно, що приділяє велику увагу своїй фізичній формі: кілька разів на тиждень відвідує спортзал і навіть під час подорожей не відмовляється від тренувань.

«Мене часто запитують, звідки я беру сили на роботу, сім'ю і друзів? Як у мене виходить все встигати: ресторани, зйомки, відрядження... Відповідь проста: мені допомагає спорт 4-5 разів на тиждень по 45 хв + кардіо, збалансоване харчування і позитивне мислення! Я повністю позбавлений почуття заздрості до успіху інших людей».

8. Тищенко – палкий прихильник здорового способу життя. Він ніколи не курив і не любить «ловити» аромат цигарок від жінки.

9. Цікаво, що Микола не любить солодкого. Але має одну слабкість – шарлотку з яблуками.

10. «Він щиро і дуже по-доброму, з повагою, ставиться до людей. Дуже цінує своїх шанувальників. Ніколи не відмовить у фото або автографі, навіть якщо дуже поспішає», – поділилася кохана Миколи Алла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кухар, MONATIK і Яма розповіли про критику і мотивацію в Танцях з зірками

Новини по темі